Σέξι άνδρες στέλνουν βιβλία σε παιδιά που έχουν πληγεί από τυφώνες

27/09/2017
από

Ο λογαριασμός Hot Dudes Reading στο Instagram είναι εξαιρετικά δημοφιλής – μιας και συγκεντρώνει φωτογραφίες από σέξι άνδρες που διαβάζουν σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.

Οι δημιουργοί του είχαν μια απλή ιδέα κι όμως σήμερα έχουν περίπου 1 εκατομμύριο followers.

Tι είναι καλύτερο από ελκυστικούς άνδρες που διαβάζουν βιβλία; Μα φυσικά ελκυστικοί άντρες που χαρίζουν βιβλία!

Ο λογαριασμός Hot Dudes Reading στο Instagram συνεργάζεται λοιπόν με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό First Book για να βοηθήσει τα παιδιά στο Τέξας και στη Φλόριντα, που έχουν πληγεί από τους τυφώνες Harvey και Irma.

Έτσι, δημιουργήθηκε ένα GoFundMe, όπου το 100% των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν θα χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει την προσπάθεια του First Book για την παροχή βιβλίων σε παιδιά που έχουν πληγεί.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε 10$ αντιστοιχούν σε 18 νέα βιβλία για παιδιά. Υπολογίζεται ότι θα δοθούν μέχρι τώρα 10.000 βιβλία.

«Ένα νέο βιβλίο για ένα παιδί σε αυτές τις καταστάσεις προσφέρει κάτι περισσότερο από μια νέα ευκαιρία μάθησης» , δηλώνει ο διοργανωτής: «Αυτά τα βιβλία σημαίνουν ιστορίες πριν από τον ύπνο, ευκαιρία για να ονειρευτούν μακρινά μέρη και στιγμές άνεσης και κανονικότητας κατά τη διάρκεια μιας άλλης δύσκολης περιόδου» .

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί γύρω στα 2.600 δολάρια.

Οι Hot Dudes Reading και First Book είχαν ξανασυνεργαστεί πριν από αυτό. Το 2015, συνεργάστηκαν για να συγκεντρώσουν χρήματα για βιβλία και για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Εμείς πριν πάμε να κάνουμε τη δωρεά μας, λέμε να πάρουμε πρώτα μία καλή γεύση από το Hot Dudes Reading:

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!