8 λόγοι που τα queer άτομα αισθανόμαστε τέλεια το Φθινόπωρο

25/09/2017
από

Το φθινόπωρο έχει μπει πια για τα καλά κι από τις 22 Σεπτεμβρίου επίσημα.

Αντί όμως να στεναχωριέσαι, που το καλοκαίρι έφυγε, θα πρέπει να ανυπομονείς για το φθινόπωρο – ειδικά ως queer άτομο! Υπάρχουν πάρα πολύ λόγοι για τους οποίους το Φθινόπωρο είναι κυριολεκτικά η καλύτερη εποχή του χρόνου για μας!!


1. Μόδα

Το φθινόπωρο σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με διάφορα ρούχα, συνδυασμούς και στυλ. Απλά t-shirt, πουκάμισα, ζακέτες, φούτερ, γιλέκα, πουλοβεράκια, jackets, jeans χωρίς να ζεσταίνεσαι και χωρίς να ιδρώνεις. Άσε που παίρνεις ζακέτα, οπότε δεν ακούς και την γκρίνια της μάνας σου.


2. Το φθινόπωρο γίνονται τα πιο ρομαντικά ραντεβού

Υπάρχουν τέλειες επιλογές για να βγεις ραντεβού αυτή την εποχή, μιας και δεν κάνει πια πολύ ζέστη ούτε έχει πιάσει ακόμη πολύ κρύο, η μέρα είναι ακόμη αρκετά μεγάλη, οπότε σε κήπο, σε παραλία, σε θερινό σινεμά, σε ανοιχτό θέατρο, σε εξωτερικό χώρο, όλες οι επιλογές αυτές είναι ιδανικές.


3. Halloween

Επίσης γνωστό ως “τα Gay Χριστούγεννα” , το Halloween είναι μια αγαπημένη μέρα, αν κι εδώ στην Ελλάδα, μόνο τώρα τελευταία έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή. Ντύνεσαι όπως θέλεις, είσαι όσο sexy θέλεις, προκαλείς όσο θέλεις και τρομάζεις και τους γείτονες. Τέλειο!


4. Σταματάς να νοιάζεσαι για το τέλειο σώμα-παραλίας

Ε, μα πια! Έλεος πια με τη μιζέρια και το αυτομαστίγωμα. Δεν το χρειάζεται κανείς το six-pack όταν είναι υγιής κι αισθάνεται ευεξία. Το φθινόπωρο αποχαιρετάς τα Speedos, σταματάς να μετράς τις θερμίδες που καταναλώνεις, τρως ζεστούς λουκουμάδες και τέλεια burger! Το φθινόπωρο είναι ελευθερία!


5. Ώρα για χουχούλιασμα

Το καλοκαίρι κάνει απίστευτη ζέστη για να είμαστε αγκαλιά, κολλητά και για πολύ ώρα! Οπότε για χουχούλιασμα ούτε λόγος, όταν έξω έχει 40 βαθμούς. Το φθινόπωρο όμως είναι χουχουλιάρικο, όταν οι νύχτες είναι δροσερές. Αισθάνεσαι μία ελαφριά ανατριχίλα από το αεράκι τόσο που η αγκαλίτσα είναι ό,τι καλύτερο.


6. Επιστρέφουν οι φίλοι μας

Όλες/όλοι ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάπου πάνε, από κάπου έρχονται για να ξαναφύγουν, ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα. Χαμός! Το φθινόπωρο όμως γυρίζουν στη βάση τους, οπότε είναι η καλύτερη εποχή για να συναντηθούμε και να διηγηθούμε όλα τα απίστευτα που συνέβησαν σε θάλασσες και ακτές.


7. Ξαναξεκινούν όλες οι καλές τηλεοπτικές σειρές

Παρόλο που το Netflix άλλαξε το παιχνίδι προσφέροντας ολόκληρες τις season με τη μία, εξακολουθούν να υπάρχουν αγαπημένες σειρές, που αρχίζουν το φθινόπωρο και που τις περιμένουμε πώς και πώς. Μάλιστα τις συνδυάζουμε με το χουχούλιασμα.


8. Μποτάκια

Το καλοκαίρι μένουν στην άκρη, αλλά από το φθινόπωρο και μετά και ειδικά με τα πρώτα πρωτοβρόχια, επιστρέφουν και μαζί μ’ αυτά αρχίζουν να ξεχωρίζουν και πάλι όλα εκείνα τα άτομα που λατρεύουν τα δερμάτινα και που εμείς λατρεύουμε και θαυμάζουμε πάνω τους.


 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!