Το Hilton Αθηνών δημοφιλέστερο ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους

22/07/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Το Hilton Αθηνών αναδείχθηκε το δημοφιλέστερο ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους από τους αναγνώστες του έγκριτου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller. Η ελληνική έκδοση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2008 και η ψηφοφορία διεξήχθη το 2010 για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Τα βραβεία Condé Nast Traveller είναι ένας διεθνής θεσμός που επί 23 χρόνια βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία, πόλεις, νησιά, αεροπορικές εταιρείες, κρουαζιέρες και εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων με βάση τις ψήφους των πολυταξιδεμένων αναγνωστών του περιοδικού.

Η Agnes Szeidl, Διευθύντρια Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Hilton Αθηνών δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη διάκριση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες του περιοδικού για την προτίμησή τους. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με συνέπεια και επαγγελματισμό, ώστε να συμβάλλουμε στη διαρκή αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές γι’ αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία».

Το Hilton Αθηνών κατέλαβε την 7η θέση στη λίστα των 30 καλύτερων ξενοδοχείων στην Ελλάδα ενώ τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου- Βυζαντινό, Galaxy και Milos- βρίσκονται στην λίστα με τα 10 δημοφιλέστερα εστιατόρια ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Για να μάθετε περισσότερα για το Hilton Αθηνών, επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!