Straight άνδρες εκμυστηρεύονται την πιο gay εμπειρία τους

11/08/2018
από

Straight τύποι αποκαλύπτουν την πιο gay εμπειρία τους με τη διάθεση να γίνεται αρκετά ερωτική.

Ορίστε μια επιλογή τέτοιων μαρτυριών στο Reddit.

  • Κολυμπούσα με έναν φίλο μου σε μια παραλία γεμάτη κόσμο. Ξαφνικά αρπάζει το πουλί μου και λέει: “Ουπς ένα ψάρι”. Ποτέ δεν τον ρώτησα γιατί το έκανε.

  • Το να πας στον στρατό είναι το πιο gay πράγμα που μπορείς να κάνεις!

  • Πριν από χρόνια είχα έναν φίλο και μια φίλη και θυμάμαι ότι ψηνόντουσαν να κάνουν κάτι, αλλά φοβόντουσαν να κάνουν την πρώτη κίνηση. Ένα βράδυ μιλούσαν, ενώ εγώ είχα πιει αρκετά. Ξαφνικά, αρπάζω τον φίλο μου και τον φιλάω. Μετά κοίταξα την κοπέλα και της είπα “είδες πόσο εύκολο ήταν;”. Άρχισαν να βγαίνουν εκείνο το βράδυ. Παντρεύτηκαν 4 χρόνια αργότερα. 

  • Είχα απογοητευτεί μετά από τον χωρισμό με την κοπέλα μου. Είχα χάσει το ενδιαφέρον μου για τις γυναίκες. Έχοντας αρκετούς gay φίλους στο κολέγιο, κατέληξα στο λογικό συμπέρασμα ότι “αφού δεν μπορώ να περάσω καλά στο σεξ με τις γυναίκες, είμαι gay”. Έτσι μια μέρα άρχισα να έρχομαι κοντά με έναν φίλο μου σ΄ένα πάρτι. Με κάλεσε να πάω στο δωμάτιό του να πιούμε σφηνάκια. Μετά το δεύτερο σφηνάκι έβαλε το χέρι του στο στήθος μου, με κοίταξε στα μάτια και προσπάθησε να με φιλήσει. Το μυαλό μου πήρε φωτιά και σκέφτηκα ότι κάνω μαλακία, αλλά το προχώρησα. Φιληθήκαμε. Τα χέρια του άγγιζαν το σώμα μου… αλλά τίποτα. Καμία έλξη, καμία επιθυμία, μόνο βαρεμάρα. Κατάλαβα ότι δεν είμαι gay, απλά τραγικός με τις γυναίκες.

 


  • Λοιπόν… Πριν λίγο καιρό είχαμε κλείσει ένα σπίτι για διακοπές 11 φίλοι. Ήμασταν 5 αγόρια και 6 κορίτσια. Μείναμε για 2 βραδιές, πίνοντας λίτρα αλκοόλ και καπνίζοντας χόρτο. Σε κάποιο σημείο τα κορίτσια αποφάσισαν να πουν τα δικά τους, οπότε μας εξόρισαν σε άλλο δωμάτιο. Πειραγμένοι αρκετά, αποφασίσαμε να πούμε και εμείς τα δικά μας. Η συζήτηση κατέληξε να μιλάμε μόνο για τα πουλιά μου και να δείχνουμε τα αρχίδια μας.

  • Είχα έναν φίλο στο Λύκειο που ήταν τόσο ανταγωνιστικός όσο και εγώ. Συνηθίζαμε να ανταγωνιζόμαστε και να κάνουμε παιχνίδια με τα πάντα. Το αγαπημένο μας ήταν το “distracted mario kart”. Βασικά, διαλέγαμε ένα αντικείμενο και το χρησιμοποιούσαμε για να αποσπάσουμε την προσοχή του άλλου, ενώ παίζαμε Mario Kart. Κάποιες φορές κάναμε δυνατούς θορύβους ή δίναμε μπουνιές ο ένας στον άλλον. Μια μέρα, που ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι, αποφασίσαμε να παίξουμε. Τότε ήταν που ξεκίνησε να με φιλά. Όταν ήρθε η δική μου σειρά, τον γαργάλησα. Όταν προσπάθησε να με πειράξει πάλι, ξεκίνησε να με γαργαλά και τότε εγώ του είπα πως είχα ανοσία και θα νικούσα. Το είδε ως πρόκληση και προσπάθησε να βρει καινούρια σημεία για να με γαργαλίσει. Έφτασε ανάμεσα στα πόδια μου… Αρχικά αισθάνθηκα πολύ περίεργα που ένα άλλο αγόρι με ακουμπούσε εκεί. Αλλά είπα στον εαυτό μου ότι ήταν μέρος του παιχνιδιού και το ξεπέρασα. Αυτό συνεχίστηκε για λίγο. Όταν ήρθε η σειρά μου έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα σ΄αυτόν. Ήταν τότε περίπου που κατάλαβα ότι βασικά ο ένας την “έπαιζε” στον άλλο, ενώ παίζαμε το παιχνίδι, αλλά δεν αισθανόμουν και τόσο περίεργα. Το κάναμε σχεδόν για μια ώρα. Ποτέ δε μιλήσαμε για εκείνη τη νύχτα.

  • Οι γονείς μου ήταν σίγουροι ότι ήμουν gay ενώ μεγάλωνα. Αφού έχασα την παρθενιά μου από μια γυναίκα δεν ήξερα αν μου άρεσαν και οι άνδρες. Έτσι ρώτησα έναν gay φίλο μου αν μπορούμε να κάνουμε σεξ. Μου άρεσε αρκετά και έτσι κάναμε καλό σεξ. Αν και ήταν καλό δεν είχε καθόλου συναίσθημα. Έτσι το παράτησα.

 




Δες και αυτό!