Αυτός ο άνδρας αποφάσισε να κάνει μπότοξ στους όρχεις του μπροστά στην κάμερα

09/09/2017
από

Δεδομένου ότι ο κόσμος γίνεται όλο και περισσότερο εμμονικός με την επίτευξη της τέλειας ομορφιάς και τη “διαγραφή” των όποιων αντιαισθητικών χαρακτηριστικών, δεν είμαστε τόσο έκπληκτοι -όσο ίσως θα έπρεπε- όταν ακούμε ότι κάποιοι άντρες αποφασίζουν να κάνουν μπότοξ στους όρχεις τους (scrotox).

Ο Grant Stoddard, είναι ένας ρεπόρτερ του “Vice” που καλύπτει διάφορες ειδήσεις που σχετίζονται με την υγεία. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να δοκιμάσει τη διαδικασία του μπότοξ στην ευαίσθητη αυτή περιοχή μπροστά στην κάμερα.

“Οι όρχεις φιλοξενούν τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία ενός ανθρώπου, αλλά δεν θεωρούνται πάντοτε ως το πιο ελκυστικό μας χαρακτηριστικό”, εξηγεί. “Χαρακτηρίζονται από την ρυτιδιασμένη εμφάνισή τους και πολλοί άνδρες θέλουν να τους βελτιώσουν”.

Ενώ οι γιατροί που εκτελούν το «scrotox» υποστηρίζουν ότι η διαδικασία οδηγεί σε μια πιο “ευχάριστη εμφάνιση” και μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα, οι επικριτές τονίζουν ότι είναι μια επικίνδυνη διαδικασία.

“Όλα είναι σχετικά με την αισθητική”, εξηγεί ο κοσμητικός χειρούργος Dr John Mesa, ο οποίος εκτέλεσε τη διαδικασία στο Grant.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!