10 τύποι ανδρών που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στις dating εφαρμογές

07/09/2017

Έχεις και εσύ Grindr, Tinder, Romeo, Hornet και ό,τι άλλο υπάρχει σε dating εφαρμογή; Δε γίνεται τότε να μην έχεις πέσει επάνω τους, να μην έχεις (δυστυχώς) μιλήσει μαζί τους ή ακόμα χειρότερα να είσαι κάποιος απ΄αυτούς. Μιλάμε για εκείνους τους τύπους, που σε κάνουν να θες να πατήσεις εκείνο το γ@@@@@@@ο, το “delete”.

O τύπος “τούμπανο”

Η μόνη του έννοια είναι το γυμναστήριο. Ως μονάδας μέτρησης έχει τους κοιλιακούς ενώ στις φωτογραφίες του πάντα ξεχνά να βάλει πρόσωπο. Τον συναντάς: Συνήθως 9 – 11 μμ., μιας και την επόμενη έχει να σηκωθεί νωρίς να πάει (πού αλλού;) γυμναστήριο! 


Ο μικρός ρατσιστής

“Όχι θηλυπρεπείς, όχι ξένοι, όχι μαύροι, όχι κίτρινοι, όχι ροζ, όχι παχουλοί, όχι λεπτοί, όχι, όχι, όχι…” “Όχι μανούλα μου”, θα σου πω εγώ και κλατς, θα φας το μπλοκ. Τον συναντάς: Δυστυχώς, συχνά!


Ο τύπος μεζούρα

Θέλει να του απαντήσεις τα πάντα σε αριθμούς. Το ύψος, τα κιλά σου, τα προσόντα σου, το “με πόσους έχεις πάει”, ακόμα και το πόσα αδέρφια έχεις. Τον συναντάς: Πολύ αργά το βράδυ, μιας και σπαταλάει πολύ χρόνο στο μέτρημα. 


Ο Β(are)Β(ack) τύπος

Με τίποτα. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου… Απτόητος. Δε θέλει να ακούει για προφυλακτικό ούτε για αστείο. Τι κι αν σου είναι άγνωστος; Τι κι αν δεν το ξαναδεις ποτέ στη ζωή σου; Αυτός έχει την απαίτηση να κάνετε bareback!!! Τον συναντάς: Εκεί που δεν το περιμένεις.


O “δεν ψάχνω κάτι” τύπος

Μιλάτε, αλλάζετε φωτογραφίες, αλλάζετε xxx φωτογραφίες, ξαναμιλάτε και όταν φτάσετε στο σημείο που η επικοινωνία σας πρέπει να αποκτήσει και μια “χρηστική” αξία, ακούς το “δεν ψάχνω κάτι”. Εντάξει, βρε παιδί μου αλλά την επόμενη φορά που θα βαριέσαι σπίτι σου, αντί για το grindr, άνοιξε κανά βιβλίο. Τον συναντάς: Κυρίως τα μεσημέρια.


Ο “γεια σας” (ή hey ή hi)

Πείτε μoυ πόσες φορές έχετε λάβει μηνύματα από άτομα, που αρέσκονται μόνο στο να χαιρετούν τον κόσμο. Καμία άλλη πληροφορία, παρά τις όποιες προσπάθειες. “Γεια σου”, λοιπόν και σ΄εσένα. Τον συναντάς: Φυσικά τα πρωινά! 


Ο εμμονικός

Τι και αν έχετε μιλήσει μόνο μια φορά. Σε έχει ήδη καλέσει στον γάμο της ξαδέρφης σου και σε διήμερο στη Σουβάλα. Σου στέλνει, επίσης, κάθε φορά που σε πετυχαίνει μέσα και συνεχίζει τον διάλογο ακόμα και όταν εσύ δεν του απαντάς! Τον συναντάς: Πάντα και παντού!


Ο τύπος που… ακόμη έρχεται

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατηγορία. Έχεις γνωρίσει κάποιον, που συνήθως συναινεί σε ό,τι και αν του πεις, δείξεις, ζητήσεις. Κανονίζετε να βρεθείτε. Σου στέλνει ότι ξεκινά. Το πρόβλημα είναι ότι δε φτάνει ποτέ. Τι και αν έχεις στείλει ένα εκατομμύριο μηνύματα. Εκείνος ακόμη έρχεται. Αλήθεια έχει φτάσει ποτέ κανείς τους; Τον συναντάς: Βασικά ποτέ και αυτό είναι το πρόβλημα!


O ParTyer

Εδώ τα ντραγκς είναι προϋπόθεση μη σου πω και αυτοσκοπός. Το οne 2 one είναι σπάνιο φαινόμενο και τις περισσότερες φορές “χίλιοι καλοί χωράνε”. Τον συναντάς: Όληηηη μέρα!


Ο “ψάχνω σχέση” τύπος

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να δηλώνει ανοιχτά και απερίφραστα κάποιος ότι ψάχνει για σχέση. Το κακό είναι το να το δηλώνει, αλλά στην αλήθεια να ψάχνει μόνο σεξ! Τον συναντάς: Κυρίως στον καθρέπτη σου!




Δες και αυτό!