Η πρώην δήμαρχος του Χιούστον απαντά στην Ann Coulter

05/09/2017
από

Η Ann Coulter υποστηρίζει ότι ο τυφώνας Harvey ήταν η τιμωρία του Χιούστον, που είχε εκλέξει λεσβία δήμαρχο κι η Annise Parker απαντά.

Η συντηρητική αρθρογράφος Ann Coulter συνεχίζει να εξαπολύει ομοφοβικά σχόλια σχετικά με τον τυφώνα Harvey που χτύπησε το Χιούστον. H Huffington Post Queer Voices ανέφερε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είδε την καλύτερη απάντηση προς την Coulter στο twitter.

Για να μπείτε λίγο στο κλίμα να πούμε ότι στις 28 Αυγούστου, η Coulter έγραψε ότι το πιο πιθανό να σκεφτεί κανείς είναι ότι ο Θεός έστειλε τον τυφώνα Harvey επίτηδες για να καταστρέψει το Χιούστον ως τιμωρία για την εκλογή μίας λεσβίας Δημάρχου.

Αυτό της έκανε πιο λογικό από το να σκεφτεί ότι ευθύνεται η κλιματική αλλαγή για παράδειγμα…

Το Σάββατο (2 Σεπτεμβρίου), η Annise Parker απάντησε μ’ ένα σαρκαστικό σχόλιο στο twitter ότι είχε την εξουσία να ελέγχει τον καιρό.

Η Parker, που διδάσκει επί του παρόντος στο πανεπιστήμιο Rice, υπηρέτησε ως Δήμαρχος του Χιούστον από το 2010 έως το 2016. Ήταν μία από τις πρώτες LGBTI Δημάρχους μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ.

Πολλοί συνέκριναν την Parker με την Storm, την σούπερ-ηρωίδα από τους X-Men της Marvel, που έχει τη δύναμη να ελέγχει τον καιρό.

Ενώ υπηρετούσε ως Δήμαρχος, η Parker προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις με ένα διάταγμα που δημιούργησε, περί ισότητας δικαιωμάτων του Χιούστον (HERO), το οποίο απαγόρευε τη διάκριση στο χώρο εργασίας και στη στέγαση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου. Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε το HERO με 11 ψήφους έναντι 6.

Ωστόσο, οι αντίπαλοι του HERO δεν το άφησαν έτσι. Συγκέντρωσαν αρκετές υπογραφές για να θέσουν το διάταγμα εκ νέου σε ψηφοφορία. Στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2015, οι ψηφοφόροι του Χιούστον τελικά κατάργησαν το HERO με 61%.

Η Parker κι η σύντροφός της, Kathy Hubbard, είναι ζευγάρι από το 1990 και παντρεύτηκαν στο Palm Springs της Καλιφόρνια τον Ιανουάριο του 2014.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!