Περισσότερες/οι bi πρωτοετείς σε Harvard & Yale από ποτέ

05/09/2017
από

Το ποσοστό των bi σπουδαστών αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια με βάση τα στοιχεία που καταγράφουν το Harvard & το Yale.

Οι πρωτοετείς φοιτητές μετακόμισαν στη νέα φοιτητική κατοικία τους την προηγούμενη εβδομάδα. Οι φοιτητικές εφημερίδες του Harvard και του Yale έκαναν mini έρευνα για τους νέους σπουδαστές, άνδρες και γυναίκες, τον Αύγουστο που μας πέρασε.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα των σπουδαστών του Harvard, ο αριθμός των bi φοιτητών αυξάνεται.

Το 7,9% της τάξης του 2021 αυτοπροσδιορίζεται ως bi κι έχει σημειωθεί μία συνεχής αύξηση αυτού του αριθμού από το 2007, όταν ήταν μόλις 2,5%. Το 82,5% των πρωτοετών του Harvard αυτοπροσδιορίζεται ως straight κι ο ίδιος αριθμός πέφτει στο 77,4% στο Yale.

Το Yale σημειώνει επίσης αύξηση τις bi φοιτήτριες και φοιτητές.

Πέρυσι, μόνο το 5% του πρωτοετών αυτοπροσδιορίζονταν ως bi ενός φέτος η έρευνα των φοιτητών αποκάλυψε ότι αυτοπροσδιορίζεται ως bi το 8,6%. Το 3% των πρωτοετών του Harvard δήλωσε ότι αμφισβητούν τη σεξουαλικότητά τους, σε σύγκριση με το 5% στο Yale.

Σημειώστε ότι το Yale αναφέρεται συνήθως ως το «Gay Ivy» και ότι μόνο το 1,8% του γενικού πληθυσμού των ΗΠΑ αναγνωρίζει ως αμφιφυλόφιλο.




Δες και αυτό!