Φυλακίστηκε γιατί ανέβασε -κρυφά- στο Xtube ένα βίντεο που τον έδειχνε να κάνει σεξ μ΄έναν άλλο άνδρα

03/09/2017
από

Στη φυλακή βρέθηκε ένας 44χρονος άνδρας από το Λονδίνο, αφού ανέβασε στο Xtube (ιστοσελίδα πορνογραφικού περιοχομένου) ένα βίντεο που έδειχνε τον ίδιο να κάνει σεξ με έναν άλλο άνδρα.

Ο Matthew Christian γνώρισε τον Κ., ο οποίος του είχε εκμυστηρευτεί πως ήταν bisexual και πως δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για τη σεξουαλικότητά του ανοιχτά, σ΄ένα site γνωριμιών (barebackparty.com). Αφού βρεθήκαν και χωρίς να ζητήσει τη συγκατάθεση του Κ., ο Christian κατέγραψε με κάμερα την ερωτική τους συνεύρεση και την ανέβασε στην πλατφόρμα του Xtube, με τίτλο “Getting f***** VV by hot married Arab type guy”.

To πρόσωπο του Κ. φαίνεται ξεκάθαρα στο ερασιτεχνικό αυτό βίντεο, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 150.000 προβολές. Λίγους μήνες μετά ο Κ. έκανε μήνυση, δηλώνοντας ότι υποφέρει από κρίσεις άγχους και πανικού.

Στα πλαίσια της υπεράσπισής του, ο Christian υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και κρυσταλλικής μέθης, όταν ανέβασε το βίντεο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της υπόθεσης: “Ο κ. Christian και το θύμα είχαν συζητήσει το γεγονός ότι δεν έπρεπει να μάθει κανείς για τη συνάντησή τους αυτή”.

Όταν συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους (για 12 μήνες), ο Christian διαμαρτυρήθηκε ισχυριζόμενος ότι το θύμα γνώριζε για το βίντεο.




Δες και αυτό!