Drag Queens στο πλευρό νεαρού που δίνει τη μάχη με τον καρκίνο

31/08/2017
από

Ο δημοσιογράφος Dean Eastmond δεν αφήνει τον καρκίνο, που βρίσκεται σε τελικό στάδιο, να του ρίξει το ηθικό από την επίτευξη των ονείρων του.

Στις 6 Αυγούστου έκανε tweeted το νούμερο 1 όνειρό του και δεν ήταν άλλο από το να έρθουν οι drag queens από το Drag Race της RuPaul και να τον μεταμορφώσουν με τα πινέλα και τις περούκες τους.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο Eastmond έδωσε μια θλιβερή ενημέρωση σχετικά με την κατάστασή του στο Twitter, όπου καταγράφει για το ταξίδι του. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο tweet, ανακάλυψε ότι έχει μόνο μερικές εβδομάδες ζωής.

Αλλά η ιστορία του δεν έχει τελειώσει ακόμη! Έτσι, η drag queen Charlie Hides, που διαγωνίστηκε στην 9η σεζόν Drag Race, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του Eastmond και προσφέρθηκε να μακιγιάρει το πρόσωπό του.

Ο Eastmond, στη συνέχεια, ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό. Η Hides έστειλε το ακόλουθο μήνυμα λίγες ημέρες πριν από την πολυπόθητη συνάντηση:

Στη συνέχεια, τη Δευτέρα (28 Αυγούστου), ο Eastmond μοιράστηκε τα αποτελέσματα:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Eastmond έλαβε αγάπη και στήριξη από μια διασημότητα. Τον Ιούλιο, ο Αυστραλός τραγουδιστής Troye Sivan έδωσε χρήματα για τη θεραπεία του καρκίνου του.

Μετά από αυτό, αρκετές drag queens μέσω του Twitter έδειξαν την στήριξή τους κρατώντας πινακίδες που έγραφαν “Dean Eastmond Slays” για να τον στηρίξουν στον αγώνα που δίνει.




Δες και αυτό!