Επίθεση στη Ruby Rose για τη δωρεά στο LGBTI Κέντρο μετά τον τυφώνα

31/08/2017
από

Η Ruby Rose δέχτηκε επίθεση μέσω των social media, επειδή έκανε δωρεά σε “μόνο μία ομάδα ανθρώπων” μετά τον τυφώνα Harvey.

Τη Δευτέρα, ο Jack Antonoff από τους Bleachers έγραψε στο twitter, ότι θα κάνει δωρεά 10.000 δολάρια στο Κέντρο Montrose για να βοηθήσει τα θύματα του τυφώνα Harvey. Το κοινοτικό κέντρο δημιούργησε ένα ταμείο για την ανακούφιση των LGBTI ατόμων (και όχι μόνο),  που επλήγησαν από τις καταστροφές.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός και το μοντέλο Ruby Rose αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Antonoff, λέγοντας ότι θα φάει μια μπανάνα και θα κάνει κι εκείνη, άλλη μία δωρεά 10.000 δολαρίων. (Το σχόλιο για την μπανάνα είναι μια αναφορά στον Antonoff, ο οποίος έτρωγε μια μπανάνα στα VMAs.)

Μάλιστα, έβγαλε screenshot και το πόσταρε και στο Instagram.

Μέχρι εδώ καλά.

Δυστυχώς όμως, παρόλο που αυτή η κίνηση θα έπρεπε ίσως να συνοδεύεται από χειροκρότημα, αντίθετα υπήρξαν παράπονα και επικρίσεις.

Τα σχόλια άρχισαν να ρέουν κατά μέτωπο σε βάρος της Rose για τη δωρεά της ως «επίδειξη» μόνο και μόνο να βοηθήσει μια ομάδα ανθρώπων. Η Rose μοιράστηκε μερικά από τα σχόλια σχολιάζονται: «Όλη η αγάπη… Σας προτείνω αντί να μου επιτίθεστε, απλώς δώστε ό, τι μπορείτε στον οργανισμό, που αισθάνεστε ότι είναι ο «σωστός» . Ακόμη και 1 δολάριο βοηθάει.” 

Μερικά από τα κακόβουλα σχόλια έλεγαν:

«Τυπική διασημότητα» .

Έτσι, είσαι πρόθυμη να βοηθήσεις μόνο τους ομοφυλόφιλους που υποφέρουν από τις πλημμύρες στο Χιούστον;!;! Είσαι ένας αηδιαστικός άνθρωπος» .

Λίγη ώρα αργότερα, η Rose ανέβασε μια ακόμη δήλωση, ως απάντηση στην κριτική που δέχτηκε, αναφέροντας:

«Δεν συμφωνώ με τη διατύπωση και τις προσωπικές επιθέσεις, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζετε τι αντιπροσωπεύει το LGBT Κέντρο και πώς λειτουργεί» .




Δες και αυτό!