Πρώην παρουσιαστής ειδήσεων μιλάει για τη νέα του ζωή ως gay πορνοστάρ

30/08/2017
από

O Jim Walker πέρασε τους τελευταίους 19 μήνες της ζωής του προσπαθώντας να καθιερωθεί στον κόσμος της gay πορνοβιομηχανίας.

Πριν από αυτό, εργαζόταν ως ο άνθρωπος που έλεγε τον καιρό στα κανάλια Fox και CBS. Εγκατέλειψε, όμως, τη θέση του αυτή, όταν έμαθε πως το αφεντικό και πολλοί από τους συνεργάτες του “δεν τον συμπαθούσαν”.

Ο Walker στη συνέχεια έγινε ο Dallas Steele και αποφάσισε να γίνει ένας gay πορνοστάρ.

“Νιώθω άνετα τόσο μέσα σ΄ένα κοστούμι όσο και σ΄ένα jockstrap”, δηλώνει χαρακτηριστικά στο gaystarnews.

Η στροφή στην ερωτική (gay) βιομηχανία ξεκίνησε, όταν πέθανε ο σύντροφός του. O θάνατος του επιδείνωσε την οικονομική του κατάσταση. Σε σημείο, μάλιστα, που το στρες άρχισε να έχει αντίκτυπο και στην υγεία του. Λίγο μετά παράτησε και τη δουλειά του.

“Ήταν κάτι θετικό που ελευθερώθηκα από το συμβόλαιό μου. Είμαι περισσότερο επιτυχημένος τώρα – σε κάθε επίπεδο – απ’ ότι ήμουν πριν.”

Τονίζει, βέβαια, πως το μίσος δε λείπει και από την τωρινή του δραστηριότητα, αφού πολλοί τον κατηγορούν για την ηλικία του.

“Προφανώς και ο κόσμος έχει αποφασίσει, ότι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί για το ποιος μπορεί να είσαι, αν έχεις πατήσει τα 40. Λυπάμαι αν κάποιοι, που μισούν, πιστεύουν ότι αν είσαι 40 θα πρέπει να φοράς βερμούδες, να ζεις στα προάστια και να εγκατασταθείς κάπου κάνοντας κάθε βδομάδα βαρετά πάρτι. Δεν σκοπεύω ποτέ να περάσω ήσυχος τις νύχτες μου…”

Ο Dallas είναι 44 ετών και πρόσφατα έβαλε εμφυτεύματα στα οπίσθια.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!