To coming out ενός παρουσιαστή του BBC και πρώην ολυμπιονίκη

28/08/2017
από

Ο παρουσιαστής του BBC και πρώην ολυμπιονίκης, Colin Jackson, έκανε coming out ως gay.

O Jackson μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται “Rainbow Heroes”, το οποίο μεταδίδεται στον σουηδικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα SVT.

Μιλώντας με τους Σουηδούς LGBT πρώην αθλητές – Kajsa Bergqvist και Peter Häggström – o Jackson είπε ότι δεν είχε μιλήσει νωρίτερα, γιατί δεν ήθελε o κόσμος να ασχοληθεί μ΄αυτό. Αποφάσισε, όμως, να αποκαλύψει ότι είναι gay στους “Rainbow Heroes”, επειδή το πρόγραμμα προσπάθησε να δείξει πώς η σεξουαλικότητα του τον επηρέασε προσωπικά.

Ήταν το 2006, όταν ένας αεροδυνοδός ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τον Jackson, δίνοντας μια συνέντευξη και δημοσιοποιώντας μια φωτογραφία με τους 2 τους να φιλιούνται.

Η ιστορία οδήγησε τον Jackson να κάνει coming out στους γονείς του, αν και συνέχισε να δηλώνει straight δημόσια. Αρνήθηκε, μάλιστα, τις φήμες σε μια συνέντευξη του το 2008 στην εφημερίδα The Voice.

Μιλώντας για τη στιγμή που αποκάλυψε ότι είναι gay sτους γονείς του, ο Jackson δήλωσε: “Τους περίμενα στην κουζίνα. Ήρθαν και κάθισαν. Η μητέρα μου μπορούσε να δει το πρόσωπό μου. Ημουν αρκετά απογοητευμένος…”




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!