Τρανς στρατιωτικοί στα Video Music Awards

28/08/2017
από
Logan Ireland, Laila Ireland, GLAAD President Sarah Kate Ellis, Brynn Tannehill, Jennifer Peace and Akira Wyatt.

«Οποιοσδήποτε πατριώτης που βάζει τη δική του ζωή σε κίνδυνο για να πολεμήσει για την ελευθερία μας και υποστηρίζει την ισότητα είναι ήρωας στο MTV» .

Logan Ireland, Laila Ireland, GLAAD President Sarah Kate Ellis, Brynn Tannehill, Jennifer Peace and Akira Wyatt.

Έξι στρατιώτες παρακολουθήσουν το VMA του MTV μετά από πρόσκληση που δέχτηκαν από το κανάλι, ως μια δήλωση εναντίον της απαγόρευσης του Προέδρου Trump.

Ο Sterling James Crutcher, ο Logan Ireland, η Jennifer Peace, ο Akira Wyatt, κι οι βετεράνοι Laila Ireland και Brynn Tannehill περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

«Οποιοσδήποτε πατριώτης που βάζει τη δική του ζωή σε κίνδυνο για να πολεμήσει για την ελευθερία μας και υποστηρίζει την ισότητα είναι ήρωας στο MTV και στη νεολαία παντού» , δήλωσε ο πρόεδρος του MTV, Chris McCarthy, σε δήλωσή του.

Το έθνος μας παραμένει ασφαλές, επειδή έχουμε την καλύτερη και φωτεινότερη υπεράσπιση» , δήλωσε η Jennifer Peace στο Billboard: «Έτσι ελπίζω ότι οι άνθρωποι που παρακολούθησαν τα VMAS θα σκεφτούν «Hey, αν αποκλείουμε αυτά τα άτομα που είναι ικανά να υπηρετήσουν και τα βγάλουμε έξω» – και δεν εγγράφουμε νέους ανθρώπους στην υπηρεσία με την αιτιολογία ότι είναι τρανς άτομα και δεν βασιζόμαστε στις δυνατότητές τους, είμαστε τότε τόσο ασφαλείς όσο θα έπρεπε να είμαστε;» .

Το GLAAD, το SPARTA, μέλη της LGBTQ κοινότητας και βετεράνοι έδωσαν το παρόν:

«Το MTV συνεχίζει να είναι πρωτοπόρο και παθιασμένος υποστηρικτής της LGBTQ κοινότητας δίνοντας μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες σε φωνές που πρέπει να ακουστούν» , δήλωσε η Sarah Kate Ellis, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GLAAD:

«Σε όλα τα tweets και memo γενναίοι Αμερικανοί τρανς άνθρωποι εξακολουθούν να υπηρετούν τη χώρα τους και να υπερασπίζονται τις ελευθερίες αυτού του έθνους, ενώ πληρούν τα ίδια αυστηρά κριτήρια των συνομηλίκων τους. Είμαστε περήφανοι που στέκεστε μαζί τους.

Την Παρασκευή, ο Πρόεδρος Trump ανήγγειλε το τέλος της στρατιωτικής θητείας των τρανς ατόμων από τον Μάρτιο του 2018.




Δες και αυτό!