Οι φήμες για Βρετανικό RuPaul’s Drag Race οργιάζουν

28/08/2017
από

Οι φήμες λένε, ότι ετοιμάζεται βρετανική έκδοση του RuPaul’s Drag Race σύντομα, γεγονός που επιβεβαιώνεται κι από την Michelle Visage.

Για εννέα σεζόν εκατομμύρια άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο παρακολούθησαν πάνω από εκατό drag queens να διαγωνίζονται για το τίτλο της America’s Next Drag Superstar, αλλά με τα ταλέντα που βρίσκονται στην Ευρώπη και σε άλλα μέρη του κόσμου, τι γίνεται;

Η Michelle Visage, που είναι μέλος της κριτικής επιτροπής δήλωσε κατά τη διάρκεια ενός ερωτήματος στο DragWorld UK convention στο Λονδίνο, ότι βρισκόμαστε “πιο κοντά” σ’ αυτή την πραγματικότητα:

Το ξέρω ότι υπάρχουν παιδιά εδώ, αλλά δεν ξέρω ποιανού τον π@@@@ πρέπει να ρουφίξω για να γίνει πραγματικότητα… Η κατάσταση έχει ως εξής – κι αυτή είναι η ειλικρινής κι απόλυτη αλήθεια – Αν γίνει, θα είναι με τον RuPaul και με μένα, έτσι απλά να το ξέρετε.

Δεν θα υπάρξει κανένας άλλος – είναι το Drag Race του RuPaul, όπου μιλάμε στα αγγλικά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μετάφραση. Και θα είμαι εκεί. Συγγνώμη Katie Price – αυτό είναι το δικό μου show.

Βρισκόμαστε πιο κοντά, αλλά το θέμα με την τηλεόραση είναι άλλο. Νομίζω ότι οι επίτροποι δεν παρακολουθούν το show.

Έτσι λοιπόν όλοι οι gay στο γραφείο λένε: “Σκύλα, πρέπει να προσέχεις αυτό και να μιλάς σ’ αυτούς τους ανθρώπους, αλλά δεν καταλαβαίνουν την καρδιά της παράστασης” .

Θα γίνει, απλά δεν ξέρω πότε. Δεν τα παρατάω και θα αγωνιστώ γι’ αυτή τη σκύλα μέχρι να πεθάνω! Θα γίνει.

Το DragWorld UK πραγματοποιείται στην Ολυμπία του Λονδίνου αυτό το Σαββατοκύριακο και είναι το μεγαλύτερο drag convention στην Ευρώπη.

Alaska, Jinkx Monsoon, Adore Delano, Ginger Minj, Katya, Miss Fame και Violet Chachkiι είναι ανάμεσα σε πολλές άλλες drag queens, που συμμετέχουν στην εκδήλωση.




Δες και αυτό!