Ολυμπιονίκης δύτης μοιράζεται την γλυκιά ιστορία αγάπης του

10/08/2017
από

Ο Johan Jimmy Sjödin είναι ένας δύτης που αυτοπροσδιορίζεται ως “InkedViking” κι έχει καταγωγή από το Μάλμο της Σουηδίας. Αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 στην Ατλάντα.

«Άφησα το αγώνισμα όταν ήμουν 20 ετών. Ανακαλύψα ότι ήμουν gay κι ήθελα να έχω κοινωνική ζωή» , δηλώνει σήμερα ο Sjödin, σε ηλικία πια 39 ετών, στο GSN.

«Μεγαλώνοντας δεν είχα κοινωνική ζωή, επειδή είχα πολύωρες προπονήσεις. Μετακόμισα στις ΗΠΑ όταν ήμουν 17 ετών για να σπουδάσω στο κολέγιο με υποτροφία, οπότε όταν άρχισα να ζω με ορατότητα ως gay άνδρας και μένοντας πια στο Λος Άντζελες, είπα: “Ωραία, τώρα θα επικεντρωθώ στο επόμενο στάδιο της ζωής μου. Από τότε, έχω κάνει τα πάντα: barman, σερβιτόρος, έπειτα στυλίστας μόδας και για τα τελευταία δέκα χρόνια γραφιστικό σχέδιο” .

Τα πρώτα καρδιοχτύπια

Στις αρχές του περασμένου χρόνου γνωρίστηκε με τον Γερμανό οικοδόμο και γραφίστα Patrick Huber, 34 ετών. Τους τελευταίους 17 μήνες είναι μαζί κι έχουν δημοσιεύσει τη σχέση τους μέσω του Instagram.

«Συναντηθήκαμε από το Facebook λίγο καιρό πριν» , αναφέρει ο Sjödin. «Μιλούσαμε για λίγο καιρό και μετά χάσαμε επαφή. Νομίζω ότι τότε πρέπει να έβγαινε με κάποιον άλλον, όπως κι εγώ. Μετά από ένα διάστημα αρχίσαμε και πάλι να μιλάμε κι απλώς έγινε. Ήταν περίπου 17 μήνες πριν. Σήμερα, ζούμε μαζί στο Μόναχο.

Εάν σας αρέσουν οι μεγαλόσωμοι τριχωτοί άνδρες με τατουάζ, οι φωτογραφίες τους πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ζεστάνουν την καρδιά. Είναι αξιοζήλευτοι!

Η πρόταση γάμου στη Βενετία

«Ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Την Τετάρτη το βράδυ μου είπε να φτιάξω βαλίτσα, γιατί την επόμενη μέρα ήθελε να με πάει ένα έκπληκτο ταξίδι, εκεί που πάντα ήθελα να πάω.

Έτσι έφτιαξα τα πράγματά μου, μπήκαμε στο αυτοκίνητο κι άρχισε να οδηγεί, μέχρι που φτάσαμε στο Νότιο Τυρόλο, το πιο γραφικό μέρος των Ιταλικών Άλπειων, όπου είχε σχεδιάσει τα πάντα για να είναι όσο πιο ρομαντικά γίνεται.

Καταλήξαμε στη Βενετία (εκεί που πάντα έλεγα ότι ήθελα να πάω). Ήταν μια πολύ ωραία έκπληξη, αλλά δεν είχα ακόμα ιδέα, ότι θα ήταν κάτι περισσότερο από ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο.

Στη συνέχεια, την Παρασκευή, μου είπε “Έχουμε ένα ραντεβού στις 10.30, οπότε να είσαι έτοιμος και να φορέσεις κάτι… ” , αλλά ακόμη δεν είχα καταλάβει τι θα συνέβαινε.

Έτσι, φτάσαμε στις γόνδολες, όπου μας περίμενε ένα κορίτσι και σκέφτηκα, ότι μάλλον ήταν απλά η ξεναγός. Αποδείχτηκε ότι ήταν επαγγελματίας φωτογράφος, που την είχε μισθώσει εκείνος. Μας έβγαλε φωτογραφίες, ενώ εγώ εξακολουθούσα να πιστεύω, ότι ήταν ξεναγός.

Ώσπου ξαφνικά, γονατίζει μέσα στη γόνδολα και μου κάνει την ερώτηση. Αρχίζει να κλαίει και στη συνέχεια με ρωτά. Ήμουν τόσο σοκαρισμένος. Δεν θυμάμαι ούτε καν τι μου είπε ακριβώς!” 

Η διοργάνωση του γάμου τους

«Διψάω για ρομαντισμό» , παραδέχεται ο Sjödin. «Θέλω ο γάμος μας να γίνει την ακριβή μέρα, που γίναμε φίλοι στη Νέα Υόρκη, η οποία είναι η 28η Μαΐου, γι ‘αυτό σκέφτομαι να κάνουμε έναν γάμο στις Άλπεις, εδώ στη Γερμανία. Είναι μόνο μια ώρα μακριά από το Μόναχο, αρκετά κοντά στην οικογένειά του.

Εγώ έχω μόνο μια θεία εν ζωή και δύο στενούς της φίλους, με τους οποίους μεγάλωσα και αυτή είναι όλη μου η οικογένεια, οπότε θα πετάξουν απλά ως εδώ και θα έρθουν σε αυτό το ορεινό θέρετρο για να παρευρεθούν στο γάμο μας.

Ταξίδι του Μέλιτος στις Μαλβίδες

Σκοπεύουμε να πάμε στις Μαλδίβες για το μήνα του μέλιτος. Συνεργαζόμαστε με την Four Seasons Maldives Landaa Giraavaru για να προωθήσουμε τον προορισμό, καθώς πολλά ομόφυλα ζευγάρια είναι λίγο διστακτικά και φοβισμένα με τις Μαλδίβες, αφού είναι μια μουσουλμανική χώρα. Συνεπώς, συνεργαζόμαστε μαζί τους για να παρουσιάσουμε το άνοιγμά τους στην LGBTQ κοινότητα.

Πέρα από αυτό, θέλω να αποκτήσω οικογένεια και παιδιά κι όλα αυτά, αλλά προς το παρόν εστιάζουμε στον γάμο μας» .




Δες και αυτό!