Η τέλεια απάντηση του Green Arrow στους ομοφοβικούς του Facebook

08/08/2017
από

Το όνομά μου είναι Oliver Queen και πήγα στο Pride του Βανκούβερ…

Το Pride του Βανκούβερ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, με χιλιάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους της τρίτης μεγαλύτερης πόλης του Καναδά για την 39η ετήσια γιορτή υπερηφάνειας.

Ανάμεσά τους ήταν και το αστέρι που ενσαρκώνει το Green Arrow, Stephen Amell, ο οποίος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Facebook.

Ο Amell, 36 ετών, απόλαυσε τους εορτασμούς και παρακολούθησε την παρέλαση με τη σύζυγό του και τους φίλους του, αλλά φαίνεται να ξαφνιάστηκε δυσάρεστα από ένα κύμα αρνητικής κριτικής που δέχτηκε από ομοφοβικούς fans του, οι οποίοι δυσαρεστήθηκαν με την δημόσια εκδήλωση αλληλεγγύης προς την LGBT + κοινότητα του ηθοποιού.

“Facebook! Τι συμβαίνει! Χάζευα τη σελίδα μου σήμερα το πρωί και με πείραξαν μερικά σχόλια στις δύο φωτογραφίες που ανέβασα από την παρέλαση υπερηφάνειας στο Βανκούβερ. Η μεγάλη πλειοψηφία των σχολίων ήταν θετική, αλλά ένα αστείο ποσοστό ήταν αρνητικό. Είχα ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο στο Βανκούβερ με τη γυναίκα μου και τους φίλους μου, συναντήσαμε καταπληκτικούς ανθρώπους και απλά προσπαθούσαμε να απορροφήσουμε όλη αυτή τη θετική ενέργεια από ανθρώπους που ζουν τη ζωή τους όσο καλύτερα μπορούν. Αν είμαι στο Βανκούβερ τον επόμενο χρόνο θα ξαναέρθω στην παρέλαση υπερηφάνειας, αυτή τη φορά για να παρελάσω κι εγώ. Έτσι, γι’ όλους εσάς που έχετε τόσο αρνητισμό, μείνετε στη λάθος μεριά της ιστορίας και στη σελίδα κάποιου άλλου στο Facebook.”




Δες και αυτό!