Νεκρός 22χρονος, επειδή υπερασπίστηκε τους gay φίλους του

08/08/2017
από

Ο Uan Javier Cruz σκοτώθηκε στις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τους gay φίλους του.

Ο 22χρονος δέχτηκε πυροβολισμούς έξω από το εστιατόριο Y Pupuseria Las Flores στη λίμνη Γουόρθ, στη Φλόριντα, περίπου την 1 π.μ., αφού είχε περάσει το βράδυ του εκεί για δείπνο με τους φίλους του.

Όταν το εστιατόριο έκλεισε, η παρέα του δέχτηκε έναν καταιγισμό από κακοποιητικές προσβολές από τον Nelson Hernandez Mena.

Αν βρισκόμαστε στη χώρα μου θα σας σκότωνα όλους σας, αρουραίοι” , δήλωσε ο Mena φωνάζοντας στα θύματα, σύμφωνα με μάρτυρες, που κατέθεσαν στο γραφείο του σερίφη στο Palm Beach County.

Σας μίσω, θλιμμένοι ομοφυλόφιλοι. Θα σε σκοτώσω όλους εδώ.

Αλλά, όταν ο Cruz βγήκε μπροστά για να υπερασπιστεί τους φίλους του από την ομοφοβική κακοποίηση, ο Mena τράβηξε ένα όπλο και άρχισε να τον πυροβολεί.

Η επίθεση άφησε τον Cruz νεκρό κι έναν άλλο άνδρα με τραυματισμό στον αστράγαλο.

O Mena βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού, απόπειρα δολοφονίας και επίθεση με πυροβόλο όπλο. Ένας δικαστής διέταξε ο 48χρονος να κρατηθεί χωρίς εγγύηση στη φυλακή του Palm Beach County.

Ο Mena φέρεται να δήλωσε στους ανακριτές ότι ήταν «πολύ μεθυσμένος» εκείνη τη νύχτα, αφού είχε καταναλώσει 15 με 20 μπύρες.

Στη συνέχεια συνελήφθη και ισχυρίστηκε ότι «μια ομάδα ατόμων άρχισε να του επιτίθεται και να τον απειλεί» έξω από το εστιατόριο.

Πρόσθεσε ότι έβγαλε μεν το όπλο του, αλλά δεν ήταν ο Cruz ο στόχος του.

Σήμερα, ο Cruz δεν είναι μαζί μας, στα 22 του χρόνια έχασε τη ζωή και τα όνειρά του, όχι επειδή υπερασπίστηκε τους gay φίλους του, αλλά επειδή η ομοφοβία μπολιάζει το μυαλό και την ψυχή των ανθρώπων.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!