26χρονος gay άνδρας κρεμάστηκε έξω από το διαμέρισμα του φίλου του

07/08/2017
από

Ο Vittorio Petruzzelli κρεμάστηκε έξω από το διαμέρισμα του φίλου του και πέθανε δυο μέρες αργότερα.

Ο 26χρονος gay άνδρας από το Μάντσεστερ, έδωσε τέλος στη ζωή του τον Απρίλιο, μετά από μεγάλο αγώνα να καταλάβει τη σεξουαλικότητά του.

Βρέθηκε έξω από το διαμέρισμα του φίλου του στις 12:20 π.μ. στις 3 Απριλίου κι έπεσε από ένα σωλήνα αποχέτευσης, αφού κρεμάστηκε.

Κατά την έρευνα, ο φίλος του Warren Osborne δήλωσε:

«Συνάντησα για πρώτη φορά τον Vittorio στις 7 Δεκεμβρίου 2013, όπου ξεκινήσαμε να ανταλλάσουμε μηνύματα μέσω του Facebook. Τα πηγαίναμε τόσο καλά που τον Μάρτιο του 2014 μετακόμισα από το Γουίγκαν στο Μάντσεστερ για να είμαι μαζί του και να συγκατοικήσουμε. Δυσκολευόταν να αποδεχθεί το γεγονός ότι ήταν gay. Δυσκολεύτηκε πολύ να κάνει coming out. Μερικές φορές δυσκολευόταν ακόμη και με την ίδια του τη ζωή. Είχε πάρει το 2015 υπερβολική δόση.

Μιλώντας για τη σχέση τους, ο Warren συνέχισε:

«Η πρώτη μας χρονιά μαζί ήταν πραγματικά διασκεδαστική. Τελικά, μετακόμισε πάλι πίσω στο σπίτι του. Άρχισε να πίνει και να παίρνει ναρκωτικά με τους φίλους του. Το 2016 είχαμε καλές σχέσεις και συνεχίσαμε να είμαστε φίλοι. Τον αγάπησα πραγματικά και είναι λυπηρό αυτό που του συνέβη.

Ποτέ δεν μίλησε πραγματικά για το τι περνούσε και αν το έκανε τότε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που αντιμετώπιζε. Καταλήξαμε να είμαστε και πάλι μαζί από το Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι τον Απρίλιο του 2017 και τα πράγματα ήταν ξανά πολύ καλά.

Την τελευταία φορά του μίλησα ήταν στις 2 Απριλίου, όταν του έστειλα μήνυμα στις 14:00 το μεσημέρι ρωτώντας τον πού είναι, γιατί θα πήγαινα για φαγητό και δεν ήταν στο σπίτι.

“Προσπάθησα να τον καλέσω και όταν απάντησε, μου εξήγησε ότι είχε βγει με μερικούς φίλους. Δεν του μίλησα ξανά μέχρι να επιστρέψει στις 12.20 π.μ. Ήταν μεθυσμένος και φερόταν ηλίθια , γι ‘αυτό του είπα να πάει και να μείνει στο σπίτι του μπαμπά του για να κοιμηθεί εκεί και να συνέλθει από το αλκοόλ.

Είχαμε μία έντονη κουβέντα και τελικά έφυγε. Μετά από λίγο βγήκα και τον βρήκα απ’ έξω να κάνει ένα τσιγάρο. Και πάλι, του είπα να επιστρέψει στο σπίτι του μπαμπά του. Στη συνέχεια ξύπνησα γύρω στη 1.10πμ από μια περίεργη αίσθηση ότι κάτι ήταν λάθος.

Βγήκα έξω από την πίσω πόρτα και τον είδα να κρέμεται κάτω από την αποχέτευση.”

Στη συνέχεια, ο Vittorio οδηγήθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Tameside και πέθανε δύο ημέρες αργότερα.

Θυμόμαστε πάντα τις ευτυχισμένες στιγμές και πόσο αγαπημένος τύπος ήταν. Ήταν τόσο αστείος, ήταν πάντα χαρούμενος” , είπε ο πατέρας του, που ονομάζεται επίσης Vittorio.

Ήταν πάντα έξω με τους φίλους, απολαμβάνοντας το χρόνο μαζί τους. Αγαπούσε την παρέα του. Θυμόμαστε πάντα πόσο απολάμβανε τη ζωή του. Αν και ήταν μια σύντομη ζωή, ήταν μια ευτυχισμένη ζωή και ένιωθα προνομιούχος να είμαι ο πατέρας του και περήφανος που ήταν ο γιος μου. Ήταν καλός, δυνατός κι αστείος. Του άρεσε πραγματικά η μουσική κι ο χορός. Η έξοδος από τους φίλους του ήταν ένα τεράστιο μέρος της κοινωνικής ζωής του.

Μετά τον θάνατό του, η αδερφή του Danielle έχει συγκεντρώσει πάνω από 7.000 λίρες, με σκοπό να δοθούν ως δωρεά στο Mind – The Mental Health Charity.

Εάν έχετε αυτοκτονικούς ιδεασμούς ή χρειάζεστε ένα ασφαλές μέρος για να μιλήσετε και μένετε στην Αγγλία, καλέστε την 24ωρη Trevor Lifeline LGBT στο 1-866-488-7386.

Αν μένετε στην Ελλάδα καλέστε στο 11528, στη Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ για ΛΟΑΤ άτομα, ή στο 1018, στη Γραμμή για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας.




Δες και αυτό!