Gay ιδιοκτήτης κάνει σεξ στο κρεβάτι του ενοικιαστή του

31/07/2017
από

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον ιδιοκτήτη του Colorado Springs να κάνει σεξ στο κρεβάτι του ενοικιαστή του και να σκουπίζει τα γεννητικά του όργανα σ’ ένα νυφικό.

Οι Logan Pierce και Mikaela DiGiulio, ένα ζευγάρι που νοίκιασαν το διαμέρισμα, έλειπαν από το σπίτι, αλλά έλαβαν μια ειδοποίηση ότι εντοπίστηκε κάποιος θόρυβος μέσα στην κατοικία τους.

Όταν έλαβαν το υλικό από μια κάμερα παρακολούθησης, που είχαν εγκαταστήσει στο σπίτι τους, τρομοκρατήθηκαν από αυτό που ανακάλυψαν. Όταν έκαναν κλικ στο σύνδεσμο για να δουν τη ροή του βίντεο από το σύστημα ασφαλείας ανακάλυψαν ότι ιδιοκτήτης που τους νοίκιαζε το σπίτι έκανε σεξ στο κρεβάτι τους.

Ο 39χρονος Carlos Quijada-Lara μπήκε κρυφά στο διαμέρισμα που ενοικιάζεται έναντι 1.100 δολαρίων το μήνα, μαζί με τον ερωτικό του παρτενέρ κι έκανε σεξ στο κρεβάτι των ενοικιαστών του.

Στο βίντεο, το οποίο αργότερα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο – φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης εκτελεί στοματικό και πρωκτικό σεξ και στη συνέχεια σκουπίζει τα γεννητικά του όργανα σ’ ένα φόρεμα. Το φόρεμα αυτό το φορούσε μερικούς μήνες πριν η DiGiulio την ημέρα που παντρεύτηκε τον Pierce τον περασμένο Μάρτιο.

Ένα άλλο ρούχο των ενοικιαστών χρησιμοποιήθηκε για να σκουπίσει τον λεκέ από λιπαντικό που έπεσε στα σεντόνια.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη από την αστυνομία του Κολοράντο κι ο ίδιος παραδέχτηκε την ενοχή του.

Οι ένοικοι εγκατέλειψαν τον χώρο κι ο ιδιοκτήτης θα δικαστεί στις 22 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις δικαστικές εκθέσεις.

Από τότε έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ο χειρότερος ιδιοκτήτης ποτέ.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!