Charlize Theron: “Έχω πειραματιστεί και με γυναίκες”

26/07/2017
από

Η Charlize Theron ενσαρκώνει έναν αμφί χαρακτήρα στην ταινία Atomic Blonde και σε συνέντευξή της μοιράζεται τις σκέψεις της.

Εμφανίστηκε στο Watch What Happens Live με τον Andy Cohen και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις σεξουαλικές της εμπειρίες.

Συζητώντας για τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Cohen, τη ρώτησε αν έχει κάποια ερωτική εμπειρία με γυναίκα κι η Charlize άπαντά ως εξής:

Όταν ήμουν μικρή ναι. Όταν είσαι σε νεαρή ηλικία θέλεις μ’ έναν τρόπο να τα εξερευνήσεις όλα. Αλλά μου ήταν εντελώς ξεκάθαρο ότι μου άρεσαν οι άνδρες.

Σε ερώτηση σχετικά με την ενσάρκωση της αμφί μυστικής πράκτορα Lorraine Broughton στη νέα της ταινία είπε:

Γιατί όχι; Μου φαίνεται παράξενο που το συζητάμε. Θα έπρεπε να έχει κανονικοποιηθεί μέχρι σήμερα. Είναι κάτι που αισθάνομαι ότι δεν εκπροσωπεύεται αρκετά στο σινεμά…Αισθάνομαι ότι όταν φτιάχνεις μία ταινία, αν κρατάς έναν καθρεύφτη και αντανακλάς την κοινωνία, τότε θα πρέπει όντως να αντανακλάς την κοινωνία.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας αντί να αναπτύξει ένα ερωτικό ειδύλλιο με τον συμπρωταγωνιστή McAvoy, όπως θα περίμενε κανείς από μία ετεροκανονική παραδοσιακή ταινία δράσης, εκείνη κάνει σεξ με μία άλλη κατάσκοπο, που την υποδύεται η Sofia Boutella.

Η Charlize εξομολογείται γι’ αυτό το σημείο: “Απλά το αγαπώ, για τόσους πολλούς λόγους.

Ο πρώτος λόγος, είπε, είναι η «απογοήτευσή της για το πώς εκπροσωπείται αυτή η κοινότητα στον κινηματογράφο ή η έλλειψή της” και συνέχισε:

Κι επίσης, κάνει νόημα. Απλά της ταιριάζει» .

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός υποδύεται έναν LGBT χαρακτήρα.

Η ενσάρκωση της Aileen Wuornos στην ταινία Monster του 2003 της χάρισε τα βραβεία Καλύτερης Ηθοποιίας στα Όσκαρ και τις Χρυσές Σφαίρες.

Είναι επίσης ακτιβίστρια για τα LGBT δικαιώματα εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, το 2009, υποσχέθηκε να μην παντρευτεί τον σύντροφό της που είχε μακροχρόνια σχέση μαζί του, Stuart Townsend, έως ότου ο ομόφυλος γάμος νομιμοποιηθεί στις ΗΠΑ. Βέβαια, το ζευγάρι χώρισε τελικά το 2010.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!