Έξι απαραίτητα αξεσουάρ που θα αναδείξουν την εμφάνισή σου

20/07/2017

Το να προσθέσεις αξεσουάρ σε οποιαδήποτε εμφάνιση, μπορεί να κάνει την παρουσία σου να δείχνει εντελώς διαφορετική. Είναι από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες για να αναδείξεις το προσωπικό σου στυλ.

Χωρίς αξεσουάρ, μια εμφάνιση είναι σαν το φαγητό χωρίς αλάτι (μέτρια). Το να προσθέσεις κάποιες λεπτομέρειες, όπως ένα ρολόι, μία γραβάτα δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει στο να νιώσεις εσύ καλύτερα.

Σκεφτήκαμε να σου δώσουμε μια ιδέα με τα αξεσουάρ, που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, ώστε να κάνεις τις εξόδους σου να ξεχωρίζουν.

1. Βραχιόλια (περιβραχιόνια)

Οι καιροί έχουν αλλάξει και τα βραχιόλια δεν συνδέονται πια με πρωταγωνιστές του Μπόλυγουντ. Τα βραχιόλια τώρα έχουν γίνει ένα δημοφιλές αξεσουάρ για να ανεβάσεις τον πήχη της εμφάνισής σου. Πρόσθεσε μερικά καλά συμπαγή κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου. Προτείνουμε χρώματα, όπως ανοιχτό καφέ, λευκό και μαύρο για αρχή.

2. Χρωματιστές Κάλτσες

Οι χρωματιστές κάλτσες, σε διαφορετικό χρώμα από το παντελόνι, είναι άλλο ένα αξεσουάρ, που μπορείς να υιοθετήσεις. Απλές μαύρες, καφέ ή λευκές κάλτσες καταντούν βαρετές στις μέρες μας. Βρισκόμαστε στην εποχή της αλλαγής και το να αλλάζεις τον τύπο κάλτσας, που φοράς είναι ο σωστός τρόπος να συμβαδίσεις.

3. Καπέλα

Σπάσε τους κανόνες και φόρα καπέλα σε κάθε εμφάνισή σου. Όχι μόνο σε βοηθούν να αποφύγεις μια μέρα με κακό μαλλί, αλλά σε κάνουν να δείχνεις και μοδάτος ταυτόχρονα!

4. Κλιπ Κάρτας/Χρημάτων

Έχεις ακόμη εκείνο το παλιομοδίτικο πορτοφόλι; Θέλεις να αλλάξεις το βαρύ και βαρετό πορτοφόλι σου; Το νέας σχεδίασης πορτοφόλι έχει μαγνήτη, που κρατάει τα κέρματα κι έναν καινούριο τρόπο για να κρατάς τα χαρτονομίσματα και τις κάρτες σου.

5. Γυαλιά Ηλίου

Δεν μιλάμε για τα κλασσικά εδώ. Πειραματίσου με τα πιο πρόσφατα σχέδια γυαλιών σε κυκλικό ή και τετράγωνο σχήμα. Τα χρώματα που βρίσκονται τώρα στη μόδα καλύπτουν όλα τα γούστα.

6. Παπιγιόν

Αν πιστεύεις ότι τα παπιγιόν ήταν μόνο για να φοριούνται με σμόκιν και κοστούμια, τότε ζείς ακόμη στα 90s. Οι καιροί άλλαξαν, όσο κι η μόδα. Τα παπιγιόν μπορούν να φορεθούν με όλα. Απλά, δοκιμάστε αυτό το λουκ μια φορά, θα μας ευχαριστήσεις μετά.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!