21 πρόσωπα που έκαναν coming out το 2017 (μέχρι τώρα)

18/07/2017
από

Έχουμε διανύσει ήδη το πρώτο εξάμηνο του 2017 και μέχρι στιγμής έχουν κάνει coming out πολλά δημόσια πρόσωπα χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας λίγη ορατότητα στην LGBT κοινότητα, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Πάμε να τα θυμηθούμε:

1. ILoveMakonnen
28χρονος από την Ατλάντα, ράπερ, έκανε coming out ως gay τον Ιανουάριο.


2. Gia Gunn
Συμμετείχε στην 6η σεζόν του RuPaul’s Drag Race, έκανε coming out ως τρανς άτομο τον Απρίλιο μέσα από το instagram την Παγκόσμια ημέρα της τρανς ορατότητας.


3. Cody Alan
Ο αγαπημένος ερμηνευτής της κάντρι μουσικής σκηνής έκανε coming out τον Ιανουάριο σε συνέντευξη που έδωσε στο People Magazine.


4. Anthony Bowens
Με την βοήθεια του συντρόφου του youtuber Michael Pavano (δεξιά), ο επαγγελματίας αθλητής wrestling έκανε coming out ως αμφί τον Μάρτιο.


5. Alia Shawkat
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Out η ηθοποιός έκανε coming out το Μάιο ως αμφί.


6. Zeke Smith
Παρόλο που δεν ήταν στις προθέσεις του να κάνει coming out μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor, μετά από το outing που του έκανε ένας συμπαίκτης του τον Απρίλιο, στην προσπάθειά του να σώσει τον εαυτό του, στάθηκε πολύ γενναία και με αξιοπρέπεια επισημαίνοντας τη σημασία της ταυτότητας φύλου ως μία πολύ προσωπική εμπειρία.


7. Shawn Barber
Ολυμπιονίκης Καναδός έκανε coming out ως gay μέσα από το Facebook τον Απρίλιο.


8. Keiynan Lonsdale
Ηθοποιός έκανε coming out ως αμφί μέσω του instagram το Μάιο.


9. Barry Manilow
Ο ερμηνευτής έκανε coming out ως gay τον Απρίλιο σε συνέντευξη του στο περιοδικό People.


10. Kristen Stewart
Το Φεβρουάριο η γνωστή ηθοποιός αποκάλεσε τον εαυτό της “τόσο gay” παρά το γεγονός ότι ήδη από το 2016 είχε σχέση με την Alicia Cargile. Μάλιστα, τον Μάρτιο σε συνέντευξή της στην The Guardian για την ρευστότητα της σεξουαλικότητας και πώς εκείνη με το να είναι αμφί δεν αισθάνεται καθόλου μπερδεμένη.


11. Daniel Newman
Ένας από του πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς The Walking Dead, έκανε coming out ως αμφί τον Μάρτιο με ένα βιντεάκι στο youtube.


12. Shannon Purser
Η ηθοποιός από το “Stranger Things” και το “Riverdale” έκανε coming out ως αμφί μέσω του Twitter τον Απρίλιο.


13. Taylor Bennett
Ο ράπερ μέσω του twitter έκανε coming out ως αμφί τον Ιανουάριο.


14. Diora Baird
Η ηθοποιός από το “Shameless” έκανε coming out ως λεσβία στο The Advocate τον Μάιο και μίλησε για την σχέση της με την κωμικό Mav Viola.


15. Jill Soloway
Συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς “Transparent” και του καινούργιου show “I Love Dick” έκανε coming out ως τρανς άτομο το Μάιο σε συνέντευξη στην The Guardian.


16. Thomas Dekker
Αφού του έκανε outing από τον δημιουργό του “Hannibal” και του “American God” Bryan Fuller (ενώ μιλούσε σε ένα πάνελ) ο πρωταγωνιστής του Heroes έκανε coming out ως gay με ένα πολύ συγκινητικό post στο instagram τον Ιούλιο.


17. Jordan Gavaris
Παρόλο που ζούσε με ορατότητα στον οικογενειακό του κύκλο από 19 χρονών, ο 27χρονος πρωταγωνιστής του “Orphan Black” έκανε coming out ως gay τον Ιούνιο.


18. Jake Zyrus
Ο ερμηνευτής από τις Φιλιππίνες γνωστός κι ως Charice έκανε coming out ως τρανς άνδρας στα μέσα Ιουνίου με ένα απλό “ευχαριστώ” στο instagram.


19. Ryan O’ Callaghan
Ο πρώην αρχηγός της New England Patriots & Kansas City έκανε coming out ως gay τον Ιούνιο σε μία συγκινητική συνέντευξη στο Outsports.


20. Gavin Russom
Το ιδρυτικό μέλος της μπάντας LCD Soundsystem έκανε coming out ως τρανς γυναίκα στις αρχές Ιουλίου.


21. Scott Frantz
Ο παίκτης ποδοσφαίρου έκανε coming out ως gay σε συνέντευξή του στο ESPN αρχές Ιουλίου.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!