Αντιδράσεις για τον οδηγό πρωκτικού σεξ της Teen Vogue

14/07/2017
από

Το Teen Vogue δημοσίευσε έναν αναλυτικό οδηγό για το πρωκτικό σεξ με σκοπό να ενημερώσει το εφηβικό κοινό κι όλες/όλους που τώρα πρωτοξεκινούν να έχουν σεξουαλικές εμπειρίες.

Ο οδηγός αναφέρει χρήσιμα tips για την προετοιμασία πριν από το πρωκτικό σεξ, για το πώς να το απολαύσεις περισσότερο και πώς να γίνει η εμπειρία του σεξ καλύτερη από ποτέ.

Ο οδηγός αναφερόταν τόσο σε νέα αγόρια όσο και σε νέα κορίτσι, σε νέους ανθρώπους γενικά και παρόλο που αναφέρεται ρητά η απαραίτητη χρήση προφυλακτικού, κάποιοι βρήκαν να πού κάτι…

Ένας συγγραφέας ενός χριστιανικού διαδικτυακού τόπου Stream καταδίκασε το άρθρο με μια σφοδρή επίθεση, υποστηρίζοντας, ότι ωθεί τους νέους να ασχοληθούν με μια ομοφυλοφιλική δραστηριότητα.

Προφανώς, διότι το να εκπαιδεύει κάποιος τους εφήβους, οι οποίοι πρόκειται να κάνουν σεξ, έτσι κι αλλιώς, ώστε να το κάνουν τουλάχιστον με ασφάλεια, αυτό είναι θέμα. Καταλαβαίνετε…

Αναφέρεται:

Δοξάζεται ως κάτι καλό, κανονικό κι υγιές η επιβλαβής πρακτική του ομοφυλοφιλικού σεξ. Αυτή είναι μια μελετημένη, σκόπιμη τακτική από εκείνους που επιβάλλουν την παρούσα διεστραμμένη σεξουαλική ιδεολογία στην κοινωνία μας. Αυτό είναι ομοφυλοφιλία και απανθρωπισμός των παιδιών μας.

Οι άνθρωποι παρελαύνουν και χαμογελούν με περηφάνια, καθώς μικρά παιδιά εκτίθενται σε γυμνούς άντρες και γυναίκες, που κάνουν σεξουαλικές πράξεις στους δρόμους, ενώ η ελίτ χαμογελά και επαινεί αυτή την παράσταση διαφωτισμού και «εκπαίδευσης» . Όχι μόνο οι γονείς δεν αντιτίθενται, αλλά βγάζουν και φωτογραφίες των παιδιών τους, που κουνιούνται με σημαίες ουράνιο τόξο, ενώ γυμνές παρουσίες περνάνε από δίπλα.

Τα θυμωμένα τρολ του twitter έσπευσαν να καταδείξουν ότι δημοσιεύοντας αυτόν τον οδηγό, η Teen Vogue ενθάρρυνε τους εφήβους να κάνουν πρωκτικό σεξ. Κάποιος έγραψε: “Αυτή είναι η gay ατζέντα στην πιο επικίνδυνη μορφή της” , ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Είναι φορές, σαν αυτή, που είμαι ευτυχής που έχω αγόρια!” και πήρε την εξής απάντηση: “Μα γλυκιά μου και στα αγόρια μπορεί να αρέσει το πρωκτικό σεξ.




Δες και αυτό!