Διάσημα gay ζευγάρια καταφέρνουν να πετύχουν μοναδικούς στόχους κι αποδεικνύουν ότι η αγάπη στο τέλος νικά! Είναι μεγάλο ζήτημα για ένα LGBTI αστέρι να κάνει coming out, όπως για όλες/ους μας άλλωστε. Είναι επίσης μεγάλο θέμα το να εμφανιστεί δημόσια μαζί με την ομόφυλη σχέση τους. Αυτό σημαίνει ακόμη, ότι το άλλο τους μισό, είτε είναι διάσημο πρόσωπο είτε όχι, κάνει επίσης αυτόματα coming out και μάλιστα σε τεράστια κλίμακα δημοσιότητας. Δεν το λες κι εύκολο… Εδώ έχουμε 15 ζευγάρια διάσημων, που ζουν με ορατότητα κι έχουν το κουράγιο να εκδηλώνουν τη στοργή και την αγάπη τους δημόσια, δίνοντάς μας έμπνευση στην προσπάθειά μας να αγαπήσουμε!


  1. Robin Roberts & Amber Lagin Η παρουσιάστρια του “Good Morning America” με τη σύντροφό της Amber  που είναι μαζί από το 2005. Η Robin μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την σχέση της το 2013.


2. Ricky Martin & Jwan Yosef Ο Ricky, πατέρας δυο δίδυμων αγοριών 8 ετών του Matteo κι ο Valentino, γνώρισε τον αγαπημένο του Jwan καλλιτέχνης από το Instagram περίπου 18 μήνες πριν.


3. Sarah Paulson & Holland Taylor Οι ηθοποιοί Sarah και Holland μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους για πρώτη φορά πέρσι. Αρχικά γνωρίστηκαν πριν από 11 χρόνια, αλλά ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2015.


4. Tom Daley & Dustin Lance Black Ο Tom λέει  ότι “ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά” όταν πρωτογνωρίστηκαν το 2013.


5. Ellen DeGeneres & Portia de Rossi Ίσως το πιο διάσημο λεσβιακό ζευγάρι του κόσμου. Η παρουσιάστρια του talk show Ellen κι η ηθοποιός beau Portia είναι μαζί από το 2004 και παντρεύτηκαν το 2008.


6. Samira Wiley & Lauren Morelli Η πρωταγωνίστρια του Orange Is The New Black η Samira παντρεύτηκε τη Lauren, μία από τις συγγραφείς της σειράς σε μία ρομαντική τελετή την άνοιξη.


7. Neil Patrick Harris & David Burtka Οι σταρ Neil και David παντρεύτηκαν το 2014.


8. Elton John & David Furnish Ο Elton κι ο σύζυγός του David είναι μαζί από το 1993, έκαναν σύμφωνο το 2005 και παντρεύτηκαν το 2014. Έχουν δύο παιδιά τεσσάρων κι έξι ετών.


9. Christopher Bailey & Simon Woods Ο CEO της Burberry Christopher κι ο ηθοποιός του Pride and Prejudice Simon παντρεύτηκαν το 2012. Έχουν μία κόρη, την Iris.


10. Lance Bass & Michael Turchin O σταρ Lance παντρεύτηκε τον Michael το 2014 στο Λος Άντζελες. Είχαν γνωριστεί στο σπίτι ενός κοινού τους φίλου το 2010.


11. Linda Perry & Sara Gilbert Η ροκ σταρ Linda παντρεύτηκε την ηθοποιό και παρουσιάστρια του The Talk Sara το 2014, ενώ είχαν επιβεβαιώσει την σχέση τους δημόσια ήδη τρία χρόνια πριν. Το 2015 απέκτησαν έναν γιο.


12. RuPaul & Georges LeBar Το είδωλο του The Drag Race ξάφνιασε το κοινό όταν φέτος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι με τον σύντροφό του Georges είναι παντρεμένοι.


13. Matt Bomer & Simon Halls O ηθοποιός Matt παντρεύτηκε τον Simon το 2011 κι έχουν τρεις γιους.


14. Colton Haynes & Jeff Leatham O πρωταγωνιστής από το Teen Wolf  Colton κι ο ανθοπώλης-διακοσμητής Jeff είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Instagram. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε εις διπλούν, αφού ο Jeff έκανε πρόταση γάμου στον Colton το Μάρτιο κι ο Colton του έκανε κι εκείνος πρόταση τον Ιούνιο.


15. Cynthia Nixon & Christine Marinoni Η ηθοποιός από το Sex and the City, Cynthia παντρεύτηκε με την ακτιβίστρια Christine το 2012. Απέκτησαν έναν γιο το 2011. Η Cynthia είχε ήδη δυο παιδιά από την προηγούμενη σχέση της.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχετε κάνει λάθος στη μετάφραση… Η ΡουΠολα εχει σχεση 23 χρονια με τον συντροφο της, όχι ότι ο σύντροφος είναι 23 χρονών… πολύ όμορφο άρθρο όμως!

Comments are closed.