Ο Αμβρόσιος “προειδοποιεί” για τη συνάντηση Μητσοτάκη με ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις

12/07/2017
από

Με μια επιστολή του προς τους υπόλοιπους Μητροπολίτες αποφάσισε να αντιδράσει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, όταν πληροφορήθηκε τη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τις ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις.

Ο Αμβρόσιος, όπως σημειώνει, “εκφράζει την αγωνία του για την πορεία της χώρας και της κοινωνίας”.

Ολόκληρη η επιστολή

«Περίλυπος εστίν η ψυχή μου έως θανάτου!»

(Μαρκ. 14, 34)

Ποία η αιτία; Θα με ερωτήσετε. Και Σας απαντώ ευθέως:

Η εκ μέρους όλων Υμών τηρουμένη «σιγή ιχθύος», καθ’ όν χρόνον τα πάντα χάνονται, τα πάντα καταστρέφονται! Ο Χριστός διώκεται! Οι Έλληνες απο-χριστιανίζονται!

Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι Κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μας, έβαλαν ως στόχο τους να γκρεμίσουν ό,τι ιερό, ό,τι όσιο, ό,τι χριστιανικό και ό,τι εθνικό!

Αγωνίζονται να αποδομήσουν τόσο την Ορθόδοξη, όσο και την Εθνική Συνείδηση στην νεώτερη Ελλάδα! Ανερυθριάστως εκτελούν τα σχέδια της Παγκοσμιοποιήσεως!

Η Ελλάδα μας κάθε μέρα αλλάζει όψη, αλλάζει χαρακτήρα! Ακόμη και οι της συντηρητικής λεγομένης παρατάξεως πολιτικοί Παράγοντες διαγωνίζονται και διαγκωνίζονται ποιος θα προηγηθεί στο γκρέμισμα των τειχών!

Ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα έσπευσε να δεχθεί επισήμως στο Γραφείο του εκπροσώπους της Κοινότητος LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender), τους τρανσέξουαλ, δηλ. όλα τα εξ επόψεως χριστιανικής Ηθικής Σοδομικά άτομα, τα μη φυσιολογικά εξ επόψεως ηθικής συμπεριφοράς, άτομα, ήτοι Λεσβίες, Ομοφυλό- φιλους, Αμφιφυλόφιλους και Τρανς!!!!

Έτσι μετά επίσημη εκπροσώπηση της Ν.Δ. στο Gay Pride της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών έχουμε τώρα την κορύφωση της επισήμου αναγνωρίσεως όλων αυτών των ανωμάλων Τύπων με την επίσημη υποδοχή των τρανσέξουαλ της LGBT Κοινότητος εκ μέρους του Αρχηγού της Ν.Δ.!!!!

Διά του τρόπου αυτού η Ν.Δ. βγήκε ένα βήμα πιο μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ! Δεν λησμονούμε, ότι μόλις προχθές οι Υπουργοί κ. κ. Τσακαλώτος και Φίλης έσπευσαν να συμμετάσχουν πρώτοι στην πορεία Gay Pride!

Ώστε στο αγώνισμα «γκρεμίστε τη Χριστιανική Ηθική», που διεξάγεται μεταξύ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα είναι 2 πρός 1, δηλ. η Ν.Δ. έχει προηγείται ένα βήμα πιο μπροστά! ΑΙΣΧΟΣ! Κατά τα άλλα η Ν.Δ. εκπροσωπεί την… συντηρητική παράταξη του Ελληνικού Λαού! Εδώ γελάνε! Χά! Χά! Χά!




Δες και αυτό!