Πρόταση γάμου από παίκτη ράγκμπι στο αγόρι του στο Pride του Λονδίνου

10/07/2017
από

Το φετινό pride του Λονδίνου θα μείνει αξέχαστο σ’ έναν παίκτη του ράγκμπι και στο αγόρι του. Γονάτισε κι έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στον αγαπημένο του.

Ο Fernando Ferreira μέλος της LGBT συλλογικότητας της ομάδας ράγκμπι Kings Cross Steelers RFC, παρέλασε με την ομάδα του το Σάββατο στο Pride του Λονδίνου.  Όταν έφτασε μπροστά από τον Greg Woodford τον σύντροφό του, σταμάτησε μ’ όλη την ομάδα του και του έκανε πρόταση γάμου.

Αρχικά, κανείς δεν περίμενε το  τι θα ακολουθούσε. Η ομάδα απλά σταμάτησε και συντάχθηκε στον γνωστό σχηματισμό ράγκμπι κι όλοι περίμεναν κάποιο show με αναπαράσταση από το παιχνίδι, μόνο που ο Fernando αντί να κρατά μπάλα κρατούσε ένα δακτυλίδι.

Μόλις αποκάλυψε το δαχτυλίδι, περπάτησε κοντά στον Greg και γονάτισε μπροστά του, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς. Ο Greg, χωρίς δεύτερες σκέψεις και με μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα χαρά, είπε αμέσως ναι. Οι δυο τους δεν μπορούσαν να σταματήσουν να αγκαλιάζονται και να ανταλλάσσουν φιλιά.

Η στιγμή ήταν πολλή συγκινητική και για τους δύο. Η ομάδα πέρασε τον Greg από το κιγκλίδωμα της παρέλασης και τον σήκωσε ψηλά, μαζί με τον Fernando, ήπιαν σαμπάνια και πανηγύρισαν με το κοινό.

Μάλιστα, ήταν τόσο πολύ μεγάλος ο ενθουσιασμός του κοινού που το κλίμα μετατράπηκε γρήγορα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, όπου όλοι ήθελαν να συγχαρούν το αγαπημένο ζευγάρι.

Περισσότεροι από 26.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος το Σάββατο που μας πέρασε στην παρέλαση υπερηφάνειας του Λονδίνου. Δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες.




Δες και αυτό!