Αστυνομικός που έκανε δημόσια πρόταση γάμου στον σύντροφό του μετάνιωσε λόγω ομοφοβίας

04/07/2017
από

Ήταν το 2016 όταν ο Φιλ Άντελ, που εργάζεται ως αστυνομικός, έκανε πρόταση γάμου στο σύντροφό του, κατά τη διάρκεια του Pride στο Λονδίνο. 

Η πρόταση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αφού ο σύντροφός του δεν γνώριζε τίποτα γι΄αυτό. Συγκεκριμένα ο Φιλ, αν και βρισκόταν σε υπηρεσία, τον πλησίασε και γονάτισε μπροστά του ζητώντας να τον παντρευτεί, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου που βρίσκονταν στην παρέλαση. Φυσικά η απάντηση ήταν θετική και το ζευγάρι μοιράστηκε ένα ερωτικό φιλί με το κοινό να τους επευφημεί.

Έναν χρόνο μετά ο Φιλ φαίνεται να μετάνιωσε για την κίνησή του αυτή, εξαιτίας των πολλών ομοφοβικών και κακοποιητικών σχολίων που δέχθηκε.

«Κοίταξα τα σχόλια των Βρετανών πολιτών και τα περισσότερα στην αρχή ήταν φανταστικά. Όμως το χαμόγελό μου δεν κράτησε πολύ όσο συνέχισα να διαβάζω», είπε.

Βρήκε αμέτρητα ομοφοβικά σχόλια, ακραία μάλιστα, συμπεριλαμβανομένων κάποιων που έγραφαν: «και οι δύο θα έπρεπε να κρεμαστούν μέχρι θανάτου» και «μην κατηγορείται το Ισλαμικό Κράτος αν τους χτυπήσει».

«Βίωσα εχθρική αντιμετώπιση από έναν συνάδερφό μου και από έναν πρώην φίλο μου στο στο κολέγιο και αυτά ήταν αρκετά για να μετανιώσω για την κίνηση που έκανα δημοσίως», παραδέχθηκε.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα μιας βίαιης ομοφοβικής επίθεσης στα 18α γενέθλιά του. «Παρόλα αυτά γνωρίζω ότι είμαι τυχερός. Είμαι τυχερός που ζω σε μια εποχή που μπορώ να μπω στην αστυνομία ως ένας γκέι άνδρας και ευχαριστώ τις προηγούμενες γενιές γι’ αυτό».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!