Η επιστολή της Lana Wachowski για το 2ωρο φινάλε του Sense8

30/06/2017
από
Sense8

Με μία επιστολή στο twitter η σκηνοθέτης της επιτυχημένης και αγαπημένης, πλην όμως πολυέξοδης, σειράς Sense8, Lana Wachowski, ανακοίνωσε τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί η σειρά.

Το Sense8 ευτυχώς δεν θα μας αφήσει στη μέσα ούτε θα διακοπεί απότομα, αλλά θα ολοκληρωθεί με ένα 2ωρο επεισόδιο, που θα δώσει ένα τέλος την ιστορία των ηρωίδων/ηρώων.

Το φινάλε θα είναι έτοιμο μέσα στο 2018.

Sense8

Η Lana Wachowski γράφει στο κοινό, που αποκαλεί στην προσφώνηση “αγαπητή οικογένεια του Sense8” , ότι δεν είχε το κουράγιο ούτε τα email της να δει όσο παρακολουθούσε όλη την αγάπη, την θλίψη και την αντίδραση του κόσμου, στην ανακοίνωση ότι η σειρά διακόπτεται.

Δεν έχω δουλέψει τόσο σκληρά ποτέ πριν και δεν έχω δώσει τόσα πολλά από τον εαυτό μου ποτέ στο παρελθόν σε ένα project όσο έκανα με το Sense8” αναφέρει.

Στη συνέχεια αναφέρει πόσο έντονα αισθάνθηκε την απογοήτευση των συνεργατών της, τη θλίψη των ηθοποιών, “που πάντα προσπαθούσαν να δώσουν και κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους” καθώς και “τις ραγισμένες καρδιές των fan της σειράς” .

Εξομολογείται ακόμη, ότι φίλοι από όλον τον κόσμο την καλούσαν και ρωτούσαν με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Κι η αλήθεια ήταν, όπως αναφέρει η Lana, ότι πίστευε ότι δεν μπορούσαν: “Ούτε κι εγώ η ίδια δεν μπορούσα να βοηθήσω την κατάσταση” .

Αλλά, όπως οι πρωταγωνιστές της σειρά κατάλαβαν ότι δεν είναι μόνες και μόνοι τους σ’ αυτή την ζωή έτσι κι εκείνη κατάλαβε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνη της, αλλά μπορούμε όλοι μαζί!

Τα μηνύματα γεμάτα με πάθος, οι αναφορές, η συλλογική φωνή που αναδύθηκε ,όπως ο ήλιος, για να παλέψει γι’ αυτή τη σειρά ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε. Αυτό το δώρο θα το φυλάω για πάντα στην καρδιά μου. Απρόσμενα και απρόβλεπτα η αγάπη σας επανέφερε το Sense8 ξανά πίσω στη ζωή. Θα μπορούσα να σας φιλήσω έναν-έναν / μία-μία ξεχωριστά.”

Και κλείνει την επιστολή της έτσι:

“Τώρα πάμε να δούμε τι θα απογίνει ο Wolfgang.”




Δες και αυτό!