Ένα συγκινητικό μουσικό βίντεο μεταφέρει το μήνυμα, ότι τα LGBT παιδιά δεν χρειάζεται να “διορθωθούν” , αλλά οι γονείς να έχουν επίγνωση, ότι μπορούν να είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας κακοποίησης ή ο πιο δυνατός τους σύμμαχος.


Το μουσικό βίντεο, που μοιάζει με ταινία μικρού μήκους, ονομάζεται Alive και μας έρχεται από τους Altruist , είμαι μπάντα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Οι Altruist δημιουργήθηκαν από την Danielle Palmer, την Delilah Kujala και την Abigail Garvin, με την επιθυμία μέσω της τέχνης και των media να αλλάξουν τον κόσμο.

Αυτή την περίοδο εργάζονται πάνω σ’ ένα project, που θα βοηθήσει στο να δοθεί ένα τέλος στο παράλογο σκεπτικό της θεραπείας, που συχνά επιβάλλεται κυρίως σε νεαρά άτομα για την αλλαγή του σεξουαλικού προσανατολισμού ή/και της ταυτότητας φύλου. Ταυτόχρονα, με το project αυτό ευελπιστούν να βοηθήσουν τους γονείς να αποκτήσουν επίγνωση των κινδύνων.

Όλα τα έσοδα από τα views και τη μουσική τους θα τα δωρίσουν στην οργάνωση Free 2 Luv για 1 έτος (έως τις 20 Ιουνίου 2018).

Σημειώνεται ότι το βίντεο περιέχει έντονα δραματικές σκηνές και αφήνεται στην διακριτική ευχέρεια της/του θεατή, αν θέλει να το παρακολουθήσει ή όχι, καθώς περιέχει σκηνές, τις οποίες ορισμένες/οι ενδέχεται να θεωρήσουν ενοχλητικές ή / και ενδέχεται να μην είναι κατάλληλες για άτομα νεαρής ηλικίας. Όλο το περιεχόμενο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς.