Μόνο στην Τανζανία: Οι αγελάδες εναντιώνονται στην ομοφυλοφιλία

28/06/2017
από

Ο Πρόεδρος της Τανζανίας δήλωσε, ότι οι αγελάδες είναι αντίθετες στην ομοφυλοφιλία.

Μετά την απαγόρευση του λιπαντικού απαγορεύεται τώρα κι η προώθηση του ομόφυλου σεξ στην Τανζανία με την ομόφωνη γνώμη των αγελάδων της χώρας.

Ο John Magufuli, με το ψευδώνυμο ‘the Bulldozer’ , δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να θυσιάσει την βοήθεια από το εξωτερικό για την καταπολέμηση του ακτιβισμού των LGBT δικαιωμάτων.

Στην Τανζανία, ένα άτομο που κατηγορείται ότι είναι gay μπορεί να βρεθεί στη φυλακή με ποινή μέχρι και 30 χρόνια. Το ομόφυλο σεξ με 5 χρόνια φυλάκιση και με πρόστιμο.

Όσοι διδάσκουν αυτά τα πράγματα δεν μας θέλουν, αδέλφια. Μας φέρνουν ναρκωτικά και ομοφυλοφιλικές πρακτικές, που ακόμη κι οι αγελάδες δεν εγκρίνουν” , δήλωσε ο Magufuli σύμφωνα με το AFP.

Ο Τανζανός Πρόεδρος δήλωσε, ότι η κυβέρνησή του θα καταστείλει την LGBTI κοινότητα, θα συλλαμβάνει όσους προωθούν τα LGBTI δικαιώματα και τους άνδρες που συχνάζουν σε gay clubs.

Τα άτομα που θα συλλαμβάνονται θα υπόκεινται σε πρωκτικό έλεγχο, μία πρακτική που από τις οργανώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θεωρείται βασανιστήριο και μη επιστημονική.

Ο Πρόεδρος έκλεισε τις ιδιωτικές κλινικές και τα κέντρα που φιλοξενούσαν ασθενείς που νοσούν από το AIDS, γιατί “αυτοί προωθούν το gay σεξ” , ενώ στην αρχή του 2017 ζήτησε από τους gay άνδρες να παραδοθούν μόνοι τους στην αστυνομία.

Ο υφυπουργός Υγείας Hamisi Kigwangalla επανέλαβε ότι τα ζώα απορρίπτουν την ομοφυλοφιλία.

Έχετε ποτέ συναντήσει ένα gay πουλί ή έναν gay τράγο; Η ομοφυλοφιλία δεν είναι βιολογική. Είναι αφύσικη.

Η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά συναντάται σε χιλιάδες είδη στον πλανήτη μας, συμπεριλαμβανομένου των πουλιών και των τράγων και των γιδών. Ο Kigwangalla κάλεσε ακόμη τις εφημερίδες να δημοσιεύσουν τα ονόματα των gay και λεσβιών.

Ο Υπουργός Υγείας Ummy Mwalimu, απαγόρευσε την πώληση λιπαντικών στην Τανζανία, γιατί “ενθαρρύνει το σεξ μεταξύ των ανδρών” .

Η κυβέρνηση απείλησε ότι θα συλλάβει όλους τους LGBT ακτιβιστές της χώρας, ενώ δεσμεύτηκε να απελάσει όσους αλλοδαπούς υπερασπιστούν τα LGBT δικαιώματα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!