Τα gay αδέρφια, το κατά λάθος coming out και η μάνα που προσπάθησε να τα ξορκίσει με αγιασμό

23/06/2017

O Zach και ο Michael Zakar είναι δίδυμοι, ιρακινής καταγωγής και ζουν στην Αμερική.

Όταν η -καθολική- μητέρα τους έμαθε ότι είναι και οι δύο gay, αποφάσισε να τους ξορκίσει με αγιασμό, ένα βράδυ που κοιμόντουσαν.

Η ιστορία τους ξεκινά στο Λύκειο, όταν έκαναν κατά λάθος coming out, μετά από μια παρεξήγηση στις σχολικές τουαλέτες με ένα άλλο αγόρι.

Σήμερα είναι και οι δύο μοντέλα ενώ έχουν το δικό τους κανάλι στο Youtube.

 

“Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα γινόμασταν μια ακόμη φωνή της LGBTQI κοινότητας”, δηλώνουν στο Gaystarnews. “Πιστεύαμε ότι θα παίρναμε αυτό το μυστικό στον τάφο. Είναι ενδυναμωτικό να στέκεσαι γυμνός και να δέχεσαι αρνητική και θετική κριτική. Εξάλλου, δε βλέπεις συχνά Άραβες να αγκαλιάζουν την gay ταυτότητά τους”.

Coming Out… καταλάθος

“Δεν ήξερε ο ένας για τον άλλον. Ο Zack ήταν ο αθλητικός τύπος που έπαιζε ράγκμπι και εγώ (Michael) o πιο καλλιτέχνης και πιο μοναχικός. Θυμάμαι τον Ζach να έχει κολλήσει ένα ιό στο στομάχι από εμένα, εκείνη την ημέρα.

Στο σχολείο ένας συμμαθητής μας μου ζήτησε να πάμε στην τουαλέτα των ΑμεΑ για να αράξουμε. Συμφώνησα, χωρίς να σκέφτομαι αν είναι gay ή straight. Ήμουν ενθουσιασμένος. Τον συνάντησα στην τουαλέτα. Καθόμασταν κάνοντας διάφορα χαζά, όταν δύο τύποι μπήκαν στην τουαλέτα και μας έπιασαν. Έτρεξα πίσω στην τάξη. Την επόμενη μέρα, η φήμη ότι έπιασαν τον Zach με έναν άλλο παιδί στην τουαλέτα είχε διαδοθεί σ΄όλο το σχολείο. Τον μπέρδεψαν μ΄εμένα, γιατί προφανώς τότε μοιάζαμε πολύ. Όταν γύρισα σπίτι, μίλησα στον άρρωστο Zach για τη φήμη αυτή:

Zach: Νόμιζα ότι κανείς δε με είδε!

Michael: Τι;

Zach: Ε;

Michael: Αφού εμένα πιάσανε στην τουαλέτα.

Zach: Εγώ ήμουν στην τουαλέτα μαζί του, αλλά δε μας έπιασε κανείς; Περίμενε, είσαι gay;

Ο Zack είχε περάσει τις δικές του στιγμές στην τουαλέτα με το ίδιο αγόρι, λίγες μέρες πριν. Εμένα όμως είχαν πιάσει. Επίσης, το παιδί αυτό ήταν που είχε ξεκινήσει τη φήμη”.

https://youtu.be/_logt1tz9cw

Η αντίδραση των γονιών

“Λόγω της καταγωγής μας θα περίμενε κανείς ότι ο πατέρας μας θα ήταν αυτός που δυσκολευόταν περισσότερο να το αποδεχτεί. Συνέβη, όμως, ακριβώς το αντίθετο.

Η μητέρα μας μας πέταξε αγιασμό ενώ την έβγαλε για μια εβδομάδα στην εκκλησία.”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!