Top/Bottom, εικαστική έκθεση των Κώστα Καζαντζή & Άκη Κόκκινου

20/06/2017
από

Tο “Top/Bottom” είναι μια έκθεση που αποτελείται κυρίως από φωτογραφικό υλικό και άλλου είδους μικρές εγκαταστάσεις από τον Κώστα Καζαντζή και τον Άκη Κόκκινο σε ένα ανενεργό νεοκλασικό κτίριο στην οδό Κεραμεικού 28 στο Μεταξουργείο. Τα έργα έρχονται να δώσουν ζωή, αφυπνίζοντας την οικειότητα που αυτός προσδίδει.

Μέσα από δύο είδους αφηγήσεις, το “Top/Bottom” διερευνά την ερωτική σχέση και την εναλλαγή των ρόλων σε αυτή με τρόπο τέτοιο που η διττότητα, ενώ υφίσταται, παύει να είναι ορατή.

Ποια είναι τελικά τα στοιχεία που κρατάνε την ερωτική σχέση ενεργή; Την έκθεση θα συνοδεύει ένα limited edition zine που έχει επιμεληθεί το Void.

Κώστας Καζαντζής

Ο Κώστας Καζαντζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος της σχολής φωτογραφίας Focus και του ΕΜΠ. Έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια όπως εκείνο πάνω στις ψυχαναλυτικές και φιλοσοφικές διαστάσεις της φωτογραφίας στην ΕΦΕ, ασχολείται με τη φωτογραφία γύρω από θέματα που έχουν πυρήνες τους την αυτογνωσία, την αποδοχή του εαυτού, τη μνήμη, την οικογένεια και τη σεξουαλικότητα. Πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική έκθεση στον εκθεσιακό χώρο των εκδόσεων Γαβριηλίδης τον Φεβρουάριο του 2016. Φέτος συμμετέχει στο ISSP international masterclass μετον Phillip Toledano με τίτλο «Conceptualizing the Personal».

Ακης Κόκκινος

Ο Άκης Κόκκινος έχει παρακολουθήσει πλήθoς σεμιναρίων από εικαστικούς και φωτογράφους όπως ο D. Jalet, ο Δ. Τσουμπλέκας, η Π.Πετσίνη, η Ζ. Χατζηγιαννάκη κ.α. Είναι υπότροφος της σχολής φωτογραφίας New. School και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Έχει συμμετάσχει στη μπιενάλε της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το 2015 μαζί με τη κολεκτίβα Depression Era καθώς και σε άλλες ομαδικές εκθέσεις.

Void

Πάντα ψάχνοντας για πειραματικές προσεγγίσεις στον τρόπο λειτουργίας του, το Void είναι ένα εγχείρημα που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 16, και έχει ως βάση του την Αθήνα. Εστιάζοντας σε εναλλακτικές φωτογραφικές εκδόσεις, εκθέσεις και διάφορα δημιουργικά δρώμενα, το Void μέχρι στιγμής έχει εκδώσει και συνεργαστεί με πολλούς διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες.


Πληροφορίες Έκθεσης
Εγκαίνια | Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, 19:00
Διάρκεια έκθεσης | 22 Ιουνίου – 09 Ιουλίου 2017
Ωράριο Λειτουργίας | Πέμπτη – Σάββατο 17:00 – 21:00, Κυριακή 16:00 – 21:00
Πέραν του ωραρίου λειτουργίας, η έκθεση μπορεί να ανοίξει κατόπιν συνεννόησης.
Χώρος |Κεραμεικού 28, Μεταξουργείο




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!