‘Ένοχος δράστης επίθεσης εναντίον gay ζευγαριού πέφτει στα μαλακά

16/06/2017
από

Ένας άνδρας από τη Βόρεια Καρολίνα, που κρίθηκε ένοχος για επίθεση σε γκέι ζευγάρι δεν θα εκτελέσει ποινή φυλάκισης.

Τη νύχτα της 23ης Φεβρουαρίου, ο Kevin Paul Taylor κι ο Kevin Seymour είδαν τον Brandon Ray Davis να οδηγεί το σκούτερ του με μεγάλη αστάθεια. Παρατηρώντας ότι ο Davis είχε πιει πολύ, ο Taylor κι ο Seymour του πρότειναν να περπατήσει μέχρι το σπίτι του για την ασφάλειά του.

Ο Davis, 30 ετών, σταμάτησε μπροστά στο ζευγάρι. Τους αποκαλούσε “faggots” και τους είπε να του κάνουν στοματικό. Ο Davis συνέχισε λέγοντας, ότι ο Taylor κι ο Seymour πιθανότατα ψήφισαν για “αυτήν την σκύλα την Χίλαρι [Clinton]” , πριν τους πει ότι είναι “τώρα στη χώρα του Trump” .

Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι ο Davis τους ακολούθησε για μεγάλη απόσταση μέχρι το σπίτι τους, όπου τελικά χτύπησε τον Seymour με το σκούτερ του.

«Προσπάθησα να σώσω τη ζωή αυτού του ανθρώπου» , δήλωσε ο Seymour κατά τη διάρκεια της ακρόασης. “Προσπάθησε να δώσει τέλος στη δική μου.

Προσγειώθηκα στα πόδια μου, για καλή του τύχη” , δήλωσε ο Seymour κατά την ακρόαση της Τετάρτης. Ο δικαστής Wayne Miller κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι τραυματισμοί που υπέστησαν δεν ήταν αρκετοί για να δικαιολογήσουν κάποιο χρόνο φυλάκισης του κατηγορουμένου.

Ο Davis καταδικάστηκε σε τετραετή επιτήρηση, σε 75 ώρες κοινωνικής υπηρεσίας κι απαγορεύθηκε να καταναλώνει αλκοόλ για δύο χρόνια.

Κατά την καταδίκη ο Davis πρότεινε να παρηγορήσει τα θύματά του με μια αγκαλιά. “Η καρδιά μου είναι με εσάς παιδιά, κάθε κομμάτι της” , είπε ο Davis στον Taylor και στον Seymour, που κάθονταν στην ακρόαση: «Σας ζητώ να έρθετε να περάσετε τα χέρια σας γύρω μου, να πιάσετε το χέρι μου» .

Το ζευγάρι αρνήθηκε το αίτημά του και συνέχισε να κάθεται σιωπηλό.

Ο Taylor κι ο Seymour εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το γεγονός, ότι ο Davis δεν έλαβε ως ποινή κάποιο χρόνο φυλάκισης “Στο κάτω-κάτω μας επιτέθηκε” , δήλωσε ο Taylor. “Τουλάχιστον λίγες μέρες στη φυλακή.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!