Δ. Σταμάτης: “Δεν εκπροσώπησα τη ΝΔ στο Pride, πρόκειται περί συνωνυμίας”

15/06/2017

Μόλις εχθές ενημερωθήκαμε από τον Βασίλη Κικίλια, ότι “Η ΝΔ εκπροσωπήθηκε στο Athens Pride από το γραμματέα κοινωνικών δικαιωμάτων Γιώργο Σταμάτη και την αναπληρώτρια διευθύντρια τύπου του κόμματος Κύρα Κάπη“.

Ο κ. Κικίλιας θέλησε να πάρει απόστάσεις από τις δηλώσεις του κ. Φορτσάκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την συμμετοχή αστυνομικών στο Athens Pride.

Με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Κικίλια, ο βουλευτής επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης έσπευσε να αποσαφηνίσει ότι δεν ήταν ο ίδιος που συμμετείχε στο φεστιβάλ Υπερηφάνειας, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και ότι πρόκειται για συνωνυμία.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!