Εγκεφαλικά νεκρός ένας gay άνδρας στη Μαλαισία- τον βίασαν με αιχμηρό αντικείμενο και προσπάθησαν να τον κάψουν

14/06/2017
από

Εγκεφαλικά νεκρός βρέθηκε ένας gay άνδρας στη Μαλαισία, μετά τη βίαιη ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από ομάδα νεαρών, οι οποίοι -αφού τον κακοποίησαν σωματικά- τον βίασαν με ένα αιχμηρό αντικείμενο και προσπάθησαν να τον κάψουν.

Ο λόγος για τον 18χρονο T Nhaveen, που δέχθηκε την επίθεση έξω απ’ ένα φαστ φουντ στην πόλη Πενάνγκ.

Ο T Nhaveen ονειρευόταν να γίνει μουσικός

Ο Τ Νhaveen γιόρταζε την τελευταία του μέρα στη δουλειά στο εμπορικό κέντρο, μιας και την επόμενη θα ταξίδευε στην Κουάλα Λουμπούρ για σπουδές.

Πηγαίνοντας προς το φαστ φουντ με τον φίλο του Previin είδε δύο άτομα, που συνήθιζαν να του επιτίθενται λεκτικά. Αυτοί, γνωρίζοντας ότι ο Τ Νhaveen θα έφευγε για να σπουδάσει, θέλησαν να τον τιμωρήσουν φέρνοντας και άλλους έξι, που άνηκαν στην ίδια συμμορία.

Οι οχτώ, πλέον, άνδρες άρχισαν να χτυπούν τον Nhaveen και τον Previin στο κεφάλι με κράνη μοτοσυκλέτας. Στη συνέχεια, ένας απ’αυτούς έσυρε τον Nhaveen σ΄ένα κοντινό πάρκο.

Εκείνη τη στιγμή, ο 19χρονος Previin κατάφερε να ξεφύγει και να ενημερώσει τον θείο του για την επίθεση. Τα ζυγωματικά του ήταν σπασμένα.

Σύμφωνα με την Free Malaysia Today, ο αδερφός ενός μέλους της συμμορίας που συμμετείχε στην επίθεση, οδήγησε τον λιπόθυμο Nhaveen στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις καθώς και μια μεγάλη πληγή στη βουβωνική χώρα, απ΄την οποία έχασε αρκετό αίμα. Ο πρωκτός του, επίσης, ήταν σοβαρά τραυματισμένος, προφανώς λόγω ενός αιχμηρού αντικειμένου με το οποίο τον κακοποίησαν σεξουαλικά.

Στη συνέχεια ο Nhaveen μεταφέρθηκε στον νευρολογικό θάλαμο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Η οικογένειά του ενημερώθηκε από τον ιατροδικαστή, ότι έπεσε θύμα βιασμού, έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και στα γεννητικά του όργανα, όπως και σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη.

 

Πέντε άτομα, ηλικίας 16-18, τέθηκαν υπό κράτηση

Μέχρι στιγμής πέντε άτομα, ηλικίας 16-18, έχουν συλληφθεί, αφού παραδέχτηκαν τη συμμετοχή τους στο βίαιο αυτό περιστατικό.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!