Το Pride γιορτάστηκε & στον εικονικό κόσμο του Final Fantasy XIV

14/06/2017
από

To 1o Pride event έγινε χθες στο δημοφιλές massively multiplayer online role playing παιχνίδι (MMORPG) Final Fantasy XIV, στον Sargatanas σέρβερ με πρωτοβουλία των παιχτών από το Cake Guild.

Όπως μαθαίνουμε από το reddit, το Cake Guild κάλεσε όσο περισσότερα άτομα μπορούσε συγκεκριμένη μέρα και ώρα για να πραγματοποιήσουν το δικό τους Pride στον εικονικό κόσμο του αγαπημένου τους παιχνιδιού.

Διαγωνισμοί, επίδειξη μόδας, ανάδειξη του καλύτερου κοστουμιού ανά class, ανάδειξη του Mr Pride και της Mrs Pride, χορός και πολύ κέφι!

Οι ίδιοι οι παίχτες του FFXIV απέδειξαν αυθόρμητα, ότι στο gaming δεν υπάρχει χώρος για το μίσος και τις διακρίσεις βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού ή/και της ταυτότητας φύλου. Οι παίχτες ξέρουν πάντα καλύτερα κι απολαμβάνουν άπειρες ώρες gaming σχηματίζοντας guilds και parties με σεβασμό, ευγένεια κι αλληλεγγύη.

Μία τρανς κοπέλα από τον ίδιο σέρβερ, που δεν είχε μάθει για το event, εξέφρασε την χαρά της για τη διοργάνωση κι είπε ότι αν το ήξερε θα ήταν εκεί οπωσδήποτε!

Δείτε στιγμιότυπα από το event:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!