Το μήνυμα της ΟΛΚΕ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο antivirus

07/06/2017
από

Την πρόσφατη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε η ΟΛΚΕ, με ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Facebook.

“Χαιρετίζουμε την συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Antivirus. Η κίνηση αυτή δεν εξισορροπεί την έλλειψη ισονομίας. Για πρώτη, όμως, φορά ο πρωθυπουργός της χώρας εμφανίζεται σε ΛΟΑΤΚΙ έντυπο, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα.
Θεωρούμε, όμως, ότι το μήνυμα αυτό δεν απευθύνεται αποκλειστικά ή κύρια στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά πρώτιστα στις συμπολίτιδες και τους συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι θα έπρεπε να έχουμε, όχι μόνο τις ίδιες υποχρεώσεις, αλλά και τα ίδια δικαιώματα. Το μήνυμα αυτό απευθύνεται στους γονείς που αντιμετωπίζουν μια κοινωνία εχθρική απέναντι στον διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό ή/και την ταυτότητα φύλου των παιδιών τους. Στους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται μόνοι μπροστά σε φαινόμενα ομοφοβίας και τρανσφοβίας.
Περιμένουμε το μήνυμα αυτό να το ακούσουν τόσο τα κόμματα της συγκυβέρνησης, όσο και αυτά της αντιπολίτευσης και να μεταφραστεί άμεσα σε νομική κατοχύρωση της πλήρους ισονομίας…”, έγραψε χαρακτηριστικά.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!