The Last Grand Tour, Σύγχρονοι Περιηγητές στην Ελλάδα

12/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση
Η έκθεση The Last Grand Tour – Σύγχρονοι Περιηγητές στην Ελλάδα, του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, συγκεντρώνει για πρώτη φορά το έργο δεκαεπτά διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών, οι οποίοι έζησαν, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα.
 
Έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και εγκαταστάσεις των τελευταίων εξήντα χρόνων φέρουν την υπογραφή δημιουργών με ολότελα διαφορετικές αναζητήσεις. Ανάμεσά τους, οι Βρετανοί Τζον Κράξτον, Μπεν Νίκολσον και Μπάρμπαρα Χέπγουορθ, αλλά και Έλληνες της διασποράς, όπως ο Γιάννης Κουνέλλης, ο Λουκάς Σαμαράς και ο Ιάννης Ξενάκης.
 
Επιμέλεια : Jessica Morgan (Tate Modern)
 
Συμμετέχοντες καλλιτέχνες : Etel Adnan, Lynda Benglis, Leonard Cohen, John Craxton, arbara Hepworth, Martin Kippenberger, Jannis Kounellis, Markus Lüpertz, Brice Marden, Helmut Middendorf, Ben Nicholson, Manfred Pernice, Lucas Samaras, Daniel Spoerri, Juergen Teller, Cy Twombly, Iannis Xenakis
 
15 Απριλίου – 10 Οκτωβρίου, Ξεναγήσεις για το κοινό: κάθε Πέμπτη 19.00 & κάθε Κυριακή 12.30
 
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης , Νεοφύτου Δούκα 4 /Βασ. Σοφίας & Ηροδότου 1, 106 74 Αθήνα
 
Τιμές εισιτηρίων : 7€ / 3,50€ (Μειωμένο)
 
Ώρες λειτουργίας μουσείου
  • Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή – Σάββατο: 10:00 – 17:00
  • Πέμπτη: 10:00 – 20:00
  • Κυριακή: 11:00 – 17:00
  • Τρίτη: κλειστό

Άτομα με ειδικές ανάγκες

Η πρόσβαση για τα άτομα με κινητικά προβλήματα γίνεται από ειδική ράμπα που βρίσκεται στην είσοδο του Kεντρικού Kτιρίου, στην οδό Νεοφύτου Δούκα 4. Η πρόσβαση στους ορόφους γίνεται με ανελκυστήρα. Ελεύθερη είσοδος άτομα με συνοδεία και ο συνοδός τους.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!