Η Αθήνα υποδέχεται το Utopia Festival

01/06/2017
από

O Ιούνιος είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος μήνας για την gay κοινότητα της Αθήνας και όχι άδικα. Αφού, πέρα απ’ το καθιερωμένο pride, τις πόρτες του ανοίγει ένα ακόμη – πολλά υποσχόμενο – φεστιβάλ.

Ο λόγος για το UTOPIA PRIDE FESTIVAL, το πρώτο διεθνές φεστιβάλ που θα λάβει χώρα στην Αθήνα τις ημέρες του Athens Pride (9- 11 Ιουνίου) και που μας υπόσχεται 3 μέρες ατελείωτου πάρτι. Μάλιστα, για να μας κρατά το ηθικό της διασκέδασης ακμαίο, το UTOPIA μεταφέρει τους εορτασμούς σε διαφορετικούς χώρους, παρουσιάζοντας μας κάθε φορά και κάτι διαφορετικό. Για να δούμε, λοιπόν…

Το έναυσμα δίνεται την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο apartment club (Μεγάλου Αλεξάνδρου 141, Γκάζι) με το μεγάλο Opening party. Εδώ θα βρείτε ένα από τα πιο επιτυχημένα party brands παγκοσμίως, το Action porno (USA), με 4 κορυφαίους pornstars -Wagner Vittoria (Brazil), Diego Lauzen (Brazil), Jonathan Best (Ireland), Tommy Hawk (Cuba)- σε ένα show που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα!! Την βραδιά θα ξεσηκώνουν με την μουσική τους οι διεθνείς DJs: Leomeo (France) Gsp (Greece) Kappa Nee (Greece).

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, μετά τη μεγάλη παρέλαση και τη γιορτή στο Σύνταγμα, την σκυτάλη παίρνει το main party του UTOPIA, που δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το αγαπημένο μας XLSIOR (σ.σ. με θέμα College Sins), σ’ έναν από τους ομορφότερους χώρους στην Αθήνα, το CLUB Blast (ex PIXI) Ευμολπιδών 11 Γκάζι. Φυσικά, μιλάμε για μια υπερπαραγωγή από κάθε άποψη! DJs της βραδιάς θα είναι οι Sebastien Triumph (France) Rick Braile (France) Nick A (Greece).

Τέλος, την Κυριακή 12 Ιουνίου η μέρα μας ξεκινάει από τις 16:00, με το πιο γνωστό πάρτι της Βραζιλίας – αλλά και σ’ όλο τον κόσμο- το Hell and Heaven. Με shows made in Brazil και ένα Pool Party στην (ίσως) ομορφότερη πισίνα της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη, στην πισίνα του ACRO (Ιερά Οδός 7-13 Γκάζι). Στα decks θα βρίσκονται τ’ αστέρι της λατινικής Αμερικής Rodolfo Bravat (Brazil), η Belladonna (Ιsrael) και ο Nick A (Greece). Το πάρτι τελειώνει στις 22:00 το βράδυ, αλλά μη μου στεναχωριέσαι μιας και ήδη απ΄τις 21:00 θα έχει ξεκινήσει το closing party του φεστιβάλ σ’ έναν ολοκαίνουριο open air χώρο, στο MAZE club (Ορφέως 174).

Χρήσιμη πληροφορία: Στην είσοδο του pool party θα υπάρχει λεωφορείο που θα μεταφέρει τον κόσμο δωρεάν στο τελευταίο party του UTOPIA.

H διασκέδαση εδώ μας έρχεται από τον Λίβανο και ένα απ΄τα μεγαλύτερα gay μαγαζιά στον κόσμο. Ένα Posh Party με μουσικές από Decode (Lebanon) και Kappa Nee (Greece), αλλά και live PA απ’ την αγαπημένη Κέλλη Καλτσή, που θα παρουσιάσει και το τραγούδι του UTOPIA festival.

Φυσικά από μία τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πυροτεχνήματα για να κλείσει ακόμη πιο όμορφα αυτή η μεγάλη γιορτή!

Μη χάνεις, λοιπόν, χρόνο. Αγόρασε το πάσο σου ΕΔΩ.

 Όλο το πρόγραμμα

 




Δες και αυτό!