Αντισεξιστική γιορτή στην Πλατεία Εξαρχείων

19/05/2017
από

Η Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων, σε συνεργασία με τη Φεμινιστική Συλλογικότητα Το ΜΩΒ και με τη συμμετοχή και συμπαράσταση ατόμων και συλλογικοτήτων, εντός και εκτός Εξαρχείων και από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, σας καλούν στην πρώτη διοργάνωση γιορτής κατά του σεξισμού με τίτλο: «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην πλατεία Εξαρχείων το Σάββατο 20 Μάη από το απόγευμα ως αργά το βράδυ με πολύ χορταστικό πρόγραμμα! Σεμινάρια, συζήτηση, περφόρμανς, εκθέσεις, αφρικανικό και μπαγκλαντεσιανό φαγητό, καθώς και γλέντι με γυναικεία ρεμπέτικη κομπανία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

– 17:00-20:00 σεμινάριο ορολογίας για ζητήματα φύλου και σεξουαλικότητας “πώς να κάνουμε πιο κουίρ την (ετερο)κανονικότητα” από Τζώρτζ Κουνάνης, με παράλληλη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα

– 18:00-19:30 σεμινάριο αυτοάμυνας από την Άντα Τσαρέα, δασκάλα της Γυναικείας Ομάδας Αυτοάμυνας (* στο Nosotros, Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια)

– 20:00-21:30 ομιλίες, τοποθετήσεις, συζητήσεις

– 22:00-22:30 περφόρμανς από τους “gang of dolphins”

– 22:30-01:30 ρεμπέτικο γλέντι με το συγκρότημα “Κορίτσια χωρίς κάλτσες”

– 17:00-21-00 έκθεση – αφιέρωμα στην Εσπερινή Επαγγελματική Σχολή Γυναικών Υπαλλήλων και στον Ναπολέοντα Λαπαθιώτη

– 20:00-23:00 έθνικ κουζίνα από την Οργάνωση Ενωμένων Γυναικών της Αφρικής

– 20:00-01:00 ελληνική κουζίνα και ποτό.

Σας καλούμε να στηρίξετε και να αγκαλιάσετε αυτή μας την προσπάθεια με σκοπό να δώσουμε ένα ενωτικό και ηχηρό μήνυμα: «δεν θα επιτρέψουμε κανενός είδους σεξισμό, έμφυλη βία, ομοφοβία – τρανσφοβία, ρατσισμό, εις βάρος κανενός συνανθρώπου μας».

Βρείτε μας στο fb group: «Γιορτή κατά του Σεξισμού».

Κάθε βοήθεια – συμμετοχή θα είναι πολύτιμη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
* Το σεμινάριο αυτοάμυνας θα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, γι’ αυτό όσες γυναίκες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail της Λαϊκής Συνέλευσης Εξαρχείων ([email protected]piv.net) ή με προσωπικό μήνυμα στη fb σελίδα της Λ.Σ.Ε. (https://www.facebook.com/publicasexarhia/). Επίσης, όσες γυναίκες συμμετέχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να μην έχουν φάει τουλάχιστον για 1 ώρα πριν και να φοράνε άνετα / αθλητικά ρούχα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!