Σκότωσε & μαγείρεψε την τρανς γυναίκα του & μετά αυτοκτόνησε

17/05/2017
από

Η αστυνομία δήλωσε στο δικαστήριο, ότι στην αρχή πίστευαν, ότι ήταν μια «αρρωστημένη φάρσα» .

Ο Αυστραλός Marcus Volke, ένας 27χρονος σεφ από το Μπρίσμπεϊν, φώναξε έναν εργάτη στο σπίτι του, τον Brad Coyne, για να ελέγξει το ηλεκτρικό ρεύμα. Όταν μπήκε μέσα τον προειδοποίησε για τη μυρωδιά.


Το ρεύμα είχε κοπεί, γιατί το περιεχόμενο της κατσαρόλας, στην οποία ο Volke είχε μαγειρέψει τη συζύγου του Mayang Prasetyo, είχε χυθεί στο φούρνο.

Όταν ο Coyne κατάλαβε τι είχε γίνει χτύπησε τον συναγερμό. Οι διαχειριστές του κτιρίου προειδοποίησαν την αστυνομία για τη μυρωδιά, την οποία οι γείτονες περιγράφουν ως «σάπιο κρέας» .

Αμέσως, έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί Liam McWhinney και Senior Constable Bryan Reid ανταποκρινόμενοι στην κλήση. Ο McWhinney δήλωσε, ότι ο Volke δεν του φάνηκε ύποπτος αρχικά, επειδή ήταν συνεργάσιμος.

Όταν όμως του ζήτησαν να ψάξουν καλύτερα, ο Volke με τη δικαιολογία να απομονώσει τα σκυλάκια του σπιτιού, μπήκε σ΄ένα δωμάτιο και κλείδωσε την πόρτα πίσω του. Έπειτα, αυτοκτόνησε πηδώντας από το παράθυρο. Ανακαλύφθηκε αργότερα νεκρός σ ένα βιομηχανικό κάδο.

Στο εσωτερικό του διαμερίσματος βρέθηκε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα δίπλα σ’ ένα μεγάλο δοχείο μαγειρέματος, που περιείχε ανθρώπινα μέλη. «Αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν κάποιο είδος αρρωστημένης φάρσας» , δήλωσε ο McWhinney. «Απόκριες ή κάτι τέτοιο – όταν έβαλα δύο μέλη και δύο άλλα μαζί, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν φάρσα» . Ο συνεργάτης του δήλωσε, ότι το διαμέρισμα μύριζε τρομερά, σαν κάτι που «δεν είχα μυρίσει ποτέ πριν» . «Δεν μπορώ πραγματικά να το περιγράψω» , είπε.

Ο ντετέκτιβ Sergeant Joshua Walsh, υπεύθυνος για την έρευνα για το θάνατο του Volke, δήλωσε στο δικαστήριο, ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε, ενώ εργάζονταν κι οι δύο ως συνοδοί. Το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στην Ασία και στην Ευρώπη. Παντρεύτηκαν στην Κοπεγχάγη το 2013.

Οι έρευνες για το θάνατο του Volke αποκάλυψαν, επίσης, ότι ο ίδιος είχε ιστορικό κατάθλιψης, άγχους και διαταραχής του ύπνου.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!