10 σελέμπριτις με LGBTQ απογόνους

15/05/2017
από

Είπαμε να θυμηθούμε 10 επώνυμους γονείς, των οποίων οι ζωές άλλαξαν για πάντα όταν σ΄αυτές μπήκαν τα υπέροχα LGBTQ παιδιά τους.

Barbra Streisand

Η απόλυτη Βarbra κι ο 49χρονος gay γιος της είναι τόσο κοντά, που σχετικά πρόσφατα ηχογράφησαν μαζί κι ένα μουσικό κομμάτι!

 


Marie Osmond

Μιλώντας στην Diane Sawyer το 2013 για την κόρη της Jessica, που είχε κάνει coming out στα 17, η Marie Osmond υποστήριξε τους gay γάμους, λέγοντας: “Πιστεύω στα πολιτικά της δικαιώματα, ως μητέρα. Πιστεύω ότι η κόρη μου αξίζει να έχει ό,τι ποθεί στη ζωή της”.


Cher

Στον παρελθόν είχε δηλώσει ότι είχε δυσκολευτεί με τη μετάβαση του γιου της Chaz. Tελικά όμως, ήταν αυτό που τους ένωσε: “Τώρα η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ.


R. Kelly

Aν και στην αρχή προσπάθησε να διαψεύσει την είδηση για τη μετάβαση του γιου του, ο τραγουδιστής του I Believe I Can Fly, δήλωσε περήφανος για το παιδί του.


Susan Sarandon

Η Σούζαν έχει δηλώσει περήφανη που ο γιος της Miles κινείται εκτός των στερεοτύπων που υπάρχουν για το φύλο.


Magic Johnson

Ο θρύλος του μπάσκετ μίλησε πρόσφατα στην Όπρα για τον gay γιο του: “Θα έλεγα ότι ήταν ένα σοκ στην αρχή, αλλά η αλήθεια είναι ότι το γνώριζα. Απλά περίμενα να μου το πει ο ίδιος και το έκανε. Ο Ε.J. είναι ένας αξιαγάπητος τύπος. Του είπα ότι τον αγαπώ κι ότι θα τον υποστηρίζω, ανεξάρτητα απ΄το οτιδήποτε”.


Gloria Vanderbilt

Ο άνκορμαν Anderson Cooper έχει δηλώσει ότι έκανε coming out στη (τώρα 91 ετών) μητέρα του, όταν ήταν στο κολέγιο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το art icon επιθυμεί τώρα να δει τον γιο της να παντρεύεται με τον σύντροφό του Benjamin Maisani.


Warren Beatty & Annette Bening

Ο 23χρονος γιος της Annette Bening και συζύγου της Warren Beatty, ο Stephen, περιγράφει τον εαυτό του ως «τρανς άνδρα, gay, μαχητή, πολεμιστή, συγγραφέα, καλλιτέχνη κι ως έναν τύπο που χρειάζεται κούρεμα». Το διάσημο “κινηματογραφικό” ζευγάρι, βέβαια, δεν αναγνώρισε ποτέ δημοσίως την ταυτότητα φύλου του Stephen.


Johnny Depp

Η Lily-Rose, η κόρη του Johnny Depp, έκανε coming out ως sexually fluid μ΄ένα ποστ της στο Instagram. Ο Depp τότε είχε δηλώσει: “Έχει χιλιάδες οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι όλοι είχαν μείνει έκπληκτοι. Αλλά όχι εγώ. Το ήξερα ήδη, γιατί μου λέει τα πάντα – δεν φοβάται να μου πει τίποτα. Είμαστε πολύ δεμένοι και είμαι πολύ περήφανος για τη σχέση μας. “

 

 

 




Δες και αυτό!