Διεθνής Ημέρα Οικογενειών: Οι πολύχρωμες οικογένειες σε 1ο πλάνο

15/05/2017
από

Καθηγήτρια Dr. Ellen Perrin: “Έχει αποδειχτεί ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με λεσβίες μαμάδες είναι το ίδιο επιτυχημένα σε συναισθηματικό, ακαδημαϊκό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Μελέτη του Tufts University Ιατρικής της Βοστόνης δείχνει ότι οι gay μπαμπάδες είναι το ίδιο καλοί στον ρόλο του πατέρα όσο κι οι ετερόφυλοι μπαμπάδες.

Nikki & Juliet Cannici Lezbemoms – Instagram nikniulz

Το antivirus με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Οικογενειών έψαξε στο διαδίκτυο και βρήκε τις πιο πολύχρωμες οικογενειακές στιγμές και σας τις παραδίδει με συγκίνηση, χαρά και ευτυχία!

Ένας πολύχρωμος υπέροχος κόσμος υπάρχει εκεί έξω!!

Instagram: therealmelroy


Η Διεθνής Ημέρα των Οικογενειών καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (A/RES/47/237) και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου. Θέμα του φετινού εορτασμού για το 2017 είναι: “Οικογένειες, εκπαίδευση και ευημερία” .

Michael Anderson – Istagram: mandergramm
Melanie and Vanessa, North Carolina
Thibault Anthony & Charlie – Istagram: 2.daddies

Ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας των Οικογενειών επικεντρώνεται στον ρόλο των οικογενειών και των οικογενειακών πολιτικών στην προώθηση της εκπαίδευσης και της ευημερίας των μελών τους.

Haley Jude – Instagram: queer_mama

Meghan & Jen (Photo by Cakes and Kisses)

Σήμερα, αναδεικνύεται η σημασία όλων των φροντιστών στις οικογένειες, είτε είναι γονείς, παππούδες ή αδέλφια, και η σπουδαιότητα της εκπαίδευσης των γονέων για την ευημερία των παιδιών τους.

Vicky & Kristen

Επικεντρώνεται στις καλές πρακτικές για την ισορροπία μεταξύ εργασίας κι οικογένειας για να βοηθήσει τους γονείς στο εκπαιδευτικό ρόλο τους. Δίνεται έμφαση στις καλές πρακτικές του ιδιωτικού τομέα για την υποστήριξη των εργαζομένων γονέων, καθώς και των νέων και των ηλικιωμένων στο χώρο εργασίας.

Jillian Michaels & Heidi Rhoades από την Alabama

Συζητείται τέλος η σημασία των «γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης, μεταξύ άλλων, μέσω της εκπαίδευσης για βιώσιμη ανάπτυξη και τον βιώσιμο τρόπο ζωής, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισότητα των φύλων, την προώθηση της ειρήνης και την καταπολέμηση της βίας, την ιθαγένεια και την εκτίμηση της πολιτιστικής ποικιλομορφίας και της συμβολής του πολιτισμού στην αειφόρο ανάπτυξη.

Instagram: twogaypapas
Trent &Troy από την Australia



Δες και αυτό!