Αυτό το καλοκαίρι βουτάμε στη δροσιά με τη νέα σειρά AQUAVELVET της Carroten

10/05/2017
από

Φέτος, επιλέγουμε τα Carroten AQUAVELVET και… βουτάμε στη δροσιά!

Η νέα σειρά AQUAVELVET προστατεύει και φροντίζει ολιστικά την επιδερμίδα. Με τον απόλυτα καινοτόμο συνδυασμό καλλυντικής κι αντηλιακής τεχνολογίας Carroten, περιποιείται και προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, προσφέροντας ασφαλή ηλιοπροστασία, μοναδική φροντίδα και φυσικά το υπέροχο μαύρισμα Carroten με την πιο καλοκαιρινή αίσθηση δροσιάς, που έχετε ζήσει ποτέ!

Η προηγμένη καλλυντική φροντίδα συναντά την αντηλιακή τεχνολογία στην ολοκληρωμένη σειρά Carroten AQUAVELVET, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία προστασίας, περιποίησης και βελούδινης απαλότητας.

Εμπλουτισμένη με το διπλό καινοτόμο Moisture Balance System: Υαλουρονικό οξύ + Βεταΐνη, μαζί με το τριπλό ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), αποτελεί την μοναδική επιλογή για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά, χαρά και ξεγνοιασιά!


AQUAVELVET Milk SPF50

AQUAVELVET Milk SPF30 + SPF50
Ενυδατικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα

To ενυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα φροντίζει την επιδερμίδα, προσφέροντάς της την πιο ανάλαφρη καλοκαιρινή αίσθηση. Περιέχει το διπλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, Moisture Balance System, με υαλουρονικό οξύ και βεταΐνη, που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσής της στον ήλιο. Παράλληλα, η εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή υφή, απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας μοναδικά βελούδινη επιδερμίδα, με μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς.

Εμπλουτισμένο με το τριπλό ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), για ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Διαθέσιμα SPF: 30, 50


AQUAVELVET Milk Spray SPF30

AQUAVELVET Milk Spray SPF30
Ενυδατικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα spray

Άμεσα προστατευμένη και αναζωογονημένη επιδερμίδα, χάρη στο πρωτοποριακό ενυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα spray, AQUAVELVET, προσφέρει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή χάρη στον ανάλαφρο και συνεχή μικροψεκασμό προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η καινοτόμος σύνθεσή του περιέχει το διπλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, Moisture Balance System, με υαλουρονικό οξύ και βεταΐνη, που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσής της στον ήλιο. Παράλληλα, η εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή υφή, απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας μοναδικά βελούδινη επιδερμίδα, με μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς.

Εμπλουτισμένο με το τριπλο ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), για ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας.


AQUAVELVET Tanning Milk SPF6

AQUAVELVET Tanning Milk SPF6
Ενυδατικό αντηλιακό Γαλάκτωμα Μαυρίσματος

Όλα όσα πραγματικά χρειάζεσαι, είναι υπέροχο bronze μαύρισμα, ενώ παράλληλα προστασία της επιδερμίδας σου? Η νέα πρόταση για την ολιστική φροντίδα από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο περιέχει το διπλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, Moisture Balance System, με υαλουρονικό οξύ και βεταΐνη. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσής της στον ήλιο. Παράλληλα, η εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή υφή, απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας μοναδικά βελούδινη επιδερμίδα, με μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς. Επιπλέον, το ειδικά μελετημένο Tan Booster τριπλής δράσης ενισχύει τη φυσική διαδικασία του μαυρίσματος, προσφέροντας φυσικά πιο γρήγορο και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας.

Εμπλουτισμένο με το τριπλό ενισχυμένο σύστημα προστασίας Carroten (UVB+UVA+IR), για ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας.


AQUAVELVET After Sun

AQUAVELVET After Sun
Ενυδατικό Γαλάκτωμα για Μετά τον Ήλιο

To πιο δροσερό και απολαυστικό sorbet του καλοκαιριού ακούει στο όνομα AQUAVELVET! Το νέο ενυδατικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο είναι εμπλουτισμένο με 2πλό προηγμένο σύστημα ενυδάτωσης και καταπράυνσης Moisture Balance System, με υαλουρονικό οξύ και αλόη, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας, επανακτώντας άμεσα τη χαμένη υγρασία και προσφέροντας το πιο όμορφο μαύρισμα Carroten που διαρκεί περισσότερο.

Μοναδική αίσθηση δροσιάς ακόμα και τις πιο καυτές καλοκαιρινές ημέρες!


Μπείτε στη σελίδα του Carroten Greece για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για… ένα δροσερό καλοκαίρι!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!