Εξώφυλλο σε gay περιοδικό ο “ημίγυμνος” Μακρόν

29/04/2017
από

Tον υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, επέλεξε για το εξώφυλλό του το gay περιοδικό Garcon. Η φωτογραφία που επιλέχθηκε αποτελεί προϊόν μοντάζ, όπως παραδέχονται οι συντάκτες του που ωστόσο αστειεύονται λέγοντας πως “παρουσιάζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του υποψηφίου”.

Σχολιάζοντας την κίνηση αυτή, ο ο αρχισυντάκτης του περιοδικού τονίζει πως το εξώφυλλο είναι ενός είδους “ακτιβισμού” για “έναν πολιτικό που από νωρίς έδειξε μια προοδευτική κατεύθυνση, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί μια σειρά από επιδιώξεις μας αναφορικά με την εξέλιξη των δικαιωμάτων των LGBT.

Πολλοί έσπευσαν, πάντως, να συνδέσουν το εξώφυλλο με τις φήμες που ήθελαν τον υποψήφιο να διάγει διπλή ζωή, έχοντας κρυφά σχέση με τον διευθυντή γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού, γεγονός που δικαιολογούσε και τον πολυσυζητημένο έρωτα με την κατά 22 χρόνια μεγαλύτερή σύζυγό του. Ο ίδιος βέβαια τότε είχε απαντήσει ευθέως λέγοντας πως “αν σαν λένε πως κάνω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ (τον διευθυντή του Radio France), αυτός δεν θα ήμουν εγώ, αλλά το ολόγραμμά μου που μου ξέφυγε”.




Δες και αυτό!