Eurovision concert Νο5 στο Shamone

26/04/2017
από

Το Shamone κι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του Eurovision concert Νο5 και σας περιμένουν την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στις 9.30 το βράδυ στο μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο Eurovision πάρτι της Αθήνας.

Μια αυθόρμητη ιδέα που γεννήθηκε από ένα τηλεφώνημα του Φώτη Σεργουλόπουλου με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, εξελίχθηκε σε θεσμό τα τελευταία πέντε κιόλας χρόνια και σε μία μεγάλη ετήσια συναυλία με τραγούδια της Eurovision, απίστευτη ενέργεια και κέφι, εκλεκτούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις και πάνω απ’ όλα έγινε η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων eurofans, μία εβδομάδα πριν από το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision κάθε χρόνο. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, εξαίρετος γνώστης του διαγωνισμού, αφού συμμετείχε με επιτυχία τρεις φορές, ανεβαίνει στη σκηνή του Shamone, του πιο αγαπημένου hotspot διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκάζι και μας παρουσιάζει, όπως αυτός μοναδικά ξέρει να κάνει ζωντανά, μια συναυλία- αφιέρωμα στα πιο μεγάλα και αγαπημένα, παλιά και καινούργια, τραγούδια της Eurovision. 

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι του φέτος επί σκηνής δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η σπουδαία τραγουδίστρια Ελπίδα, εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διαγωνισμό το 1979 με το πασίγνωστο “Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ “, η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαριέλλα Σαββίδου και τέλος ο μοναδικός και πολυτάλαντος ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης, θα πλαισιώσουν τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και θα τραγουδήσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια απ’ το διαγωνισμό, απογειώνοντας τη διάθεση και το κέφι στα ύψη.

Την Πέμπτη 4 Μαΐου λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Shamone για το Eurovision Concert No5 με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους φίλους του.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στον ίδιο τον τραγουδιστή και τον Βαγγέλη Γεράσιμου, ενώ τις ενορχηστρώσεις και τη διεύθυνση της ορχήστρας αναλαμβάνει ο Νίκος Ορφανός.

Το μεγαλύτερο party για τη Eurovision είναι γεγονός. Μη λείψει κανείς!




Δες και αυτό!