Αναμνηστικές φωτογραφίες από υπέροχες “πολύχρωμες” οικογένειες

21/04/2017

Πολύχρωμες οικογένειες στέλνουν στο Buzzfeed από μιά αναμνηστική φωτογραφία για να μας δείξουν ότι οι οικογένειες βγαίνουν σ΄όλα τα χρώματα, τα σχήματα και τους πιθανούς συνδυασμούς.

“Η συζυγός μου Τeresa κι εγώ με τα τρία μας αγόρια. Το σπίτι μας είναι γεμάτο με τόση αγάπη κι ειλικρινά νιώθω ότι η καρδιά μου μπορεί να σπάσει κάποια στιγμή. Εϊμαστε σίγουρα ευλογημένες και τυχερές…”


“Κανείς απ΄τους δυο μας δεν είχε την τύχη να έχει ένα πατέρα στη ζωή του και ήταν ανέκαθεν τ΄όνειρό μας να μεγαλώσουμε μια οικογένεια μαζί, σ΄ένα σπιτικό με δύο γονείς. Ως ένα μαύρο ομόφυλο ζευγάρι, γνωρίζουμε ότι η διαδρομή μας θα ήταν γεμάτη με μοναδικές προκλήσεις, αλλά είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Στα τέλη του 2016, μετά από 10 χρόνια μαζί, αποφασίσαμε να κάνουμε το βήμα και να ξεκινήσουμε τη διαδικαδία τεκνοθεσίας. Τρεις μήνες αργότερα, ο γιος μας Τimothy προστέθηκε στην οικογένεια Seigler-Carter. Χαμογελάει όταν το κάνουμε μπάνιο με φιλιά και δεν είναι εύκολος με τα παραδοσιακά παιχνίδια- έχει ισχυρή προσωπικότητα. Απολαμβάνει επίσης να πηγαίνει με τους μπαμπάδες του για brunch. Συχνά λένε ότι τα παραμύθια δεν υπάρχουν, αλλά σίγουρα αυτό που ζούμε είναι όσο πιο κοντά γίνεται…”


“Μεγαλώνοντας, γιορτάζαμε την επέτειο της παιδοθεσίας μου κάθε χρόνο μ΄ένα πικνίκ στην παραλία. Αν και τα πικνίκ στην παραλία σταμάτησαν με τον καιρό, αυτές οι χαζές εκφράσεις στο πρόσωπο, όχι…”


“Το να έχεις ένα νεογέννητο είναι κάθε μέρα μια καινούρια πρόκληση. Αλλά ο γιος μας είναι τυχερός που έχει δύο μαμάδες που παλεύουν κάθε μέρα και βγάζουν πέρα…”


“Ο Sebastian είναι ένα αυτιστικό αγόρι που έχει επίσης μια σπάνια χρωμοσωματική διαταραχή. Χρειάζεται φροντίδα όλο το 24ωρο. Το άγχος μπορεί να σε καταβάλει. Αλλά ακόμα κι όταν όλα πηγαίνουν λάθος, ξέρω ότι έχω ότι χρειάζομαι κι η ζωή μας μαζί είναι τέλεια. Είναι τόσο απλό: Έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε…”


“H πατρότητα μέσω παρένθετης είναι μια νομική νάρκη, το μεγαλύτερο έξοδο της ζωής σου και με τον μισό κόσμο εναντίο σου- αλλά αν καταφέρεις να φτάσεις στην άλλη πλευρά, θα είναι η μεγαλύτερη αποζημίωση της ζωής σου…”


“H Vale κι εγώ είμαστε μαζί σχεδόν 6 χρόνια. Γνωριστήκαμε, όταν ο γιος μου ήταν 4 ετών και τώρα είναι σχεδόν 10. Ο γιος μου έχει ένα σπάνιο σύνδρομο αλλά αυτό ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για το κορίτσι μου. Τη φωνάζει “mama” κι εμένα “mommy”…”


“Παντρεύτηκα μ΄έναν άνδρα πριν από 11 χρόνια, πριν γνωρίζω κι ερωτευτώ τη σύζυγό μου. Παντρευτήκαμε τον Μάιο του 2016 και μεγαλώνουμε μαζί τα 2 παιδιά μου απ΄το προηγούμενο γάμο. Τα πράγματα δεν είναι τέλεια, αλλά όλοι αγαπιόμαστε και προσπαθούμε να είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια…”


“Εντυπωσιάζομαι πάντα όταν άνθρωποι απ΄το παρελθόν μου, με τους οποίους έκανα το λάθος να υποθέσω ότι δε θα με αποδεχτούν, κάνουν ακόμα και την πιο απλή κίνηση, κάνοντας like στη φωτογραφία της οικογένειάς μου στο Facebook. Bλέπεις ότι η οικογένειά μου είναι σαν τη δική σου ή τις άλλες οικογένειές στη ζωή σου…”


“Ο Biff κι εγώ υιοθετήσαμε τον ανιψιό και την ανιψιά μου, πριν από 2 χρόνια και μετά από 3 χρόνια συνύπαρξης. Ήρθαν σ΄εμάς σε μια περίοδο κρίσης, αλλά έχουν γίνει το φως στη ζωή μας από τότε. Τώρα μεγαλώνουμε την οικογένειά μας και περιμένουμε ένα μωρό τον Ιούλιο…”

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!