Η περήφανη διαδρομή του jagermeister μέχρι το Athens pride

13/04/2017

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα jager party στην περιοχή του Γκαζιού ετοιμάζονται να μας προετοιμάσουν για το Athens Pride, που το 2017 θα διεξαχθεί για 1η φόρα στη πλατεία Συντάγματος, στις 10 Ιουνίου.

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού τους, στηρίζουν για ακόμη μια φορά πέντε event LGBT μαγαζιών, που μας προσκαλούν να διασκεδάσουμε στους ρυθμούς του pride! Ένα πολύχρωμο party, κάθε Παρασκευή σε διαφορετικό μαγαζί, μας περιμένει για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε, αλλά και να παίξουμε με την promo ομάδα του.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 21 Απριλίου στο Noiz club και συνεχίζει τη Παρασκευή 28 Απριλίου στο Sodade2, ενώ τη Παρασκευή 5 Μαΐου αναλαμβάνει το S-cape για να δώσει τη σκυτάλη – την Παρασκευή 12 Μαΐου – στο Big Bar, με επόμενη στάση την Παρασκευή 19 Μαΐου στο Shamone και τελικά να καταλήξουμε στο επίσημο party του Athens Pride το Σάββατο 27 Μαΐου.

Ελάτε να προετοιμαστούμε για ένα υπέροχο και περήφανο Athens Pride, ακολουθώντας τη πολύχρωμη διαδρομή της διασκέδασης και πίνοντας πάντα παγωμένο jagermeister.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!