Gay Pride : 10.000 στη Γενεύη, 1 εκατομμύριο στο Λονδίνο

04/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το περασμένο Σάββατο έγιναν τα gay pride σε Λονδίνο, Γενεύη, Μαδρίτη και Νέο Δελχί.

Το pride της Γενέυης κατάφερε να ενώσει και να συγκεντρώσει 10.000 άτομα. Η πορεία για συμβολικούς λόγους, ξεκίνησε από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτωνς του Ο.Η.Ε. ώστε να υπενθυμίσει ότι τα ΛΟΑΔ δικαιώματα είναι πάνω από όλα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στο Λονδίνο, το Gay Pride συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα, μεταξύ των οποίων και ο παίκτης του rugby, Ben Cohen ο οποίος βρισκόταν στην κορυφή της παρέλασης, ενώ όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχολίασαν την απουσία του συντηριτικού δημάρχου της πόλης.

Στη Μαδρίτη,  το Madrid Orgullo, το gay pride της Ισπανικής πρωτεύουσας συγκέντρωσε περίπου ένα εκατομμύριο γύρω από τη gay συνοικία Chueca.

Πάνω από 300 άτομα, συγκεντρώθηκαν στο Νέο Δελχί, μπροστά στο Jantar Mantar, για να γιορτάσουν τα δεύτερα γεννέθλια της δικαστικής απόφασης που κατάργησε τον νόμο που ποινικοποιούσε την ομοφυλοφιλία.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!